La Catedral de Barcelona acollirà la Missa Funeral de Montserrat Caballé

10.19.2018

Author

El proper dissabte 17 de novembre a les 13h tindrà lloc la missa funeral en record de la soprano Montserrat Caballé a la Catedral de Barcelona. La cerimònia, organitzada per la seva família i amb el suport del Gran Teatre del Liceu, comptarà també amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu, que interpretaran l’emotiu Rèquiem de Verdi, acompanyats de les magnífiques veus d’Ainhoa ArtetaMaite BeaumontNikolai Schukoff i Alexander Vinogradov. L’accés a la Catedral serà lliure i obert a tota la ciutadania, gratuït i per ordre d’arribada.

Amb la intenció de compartir amb la ciutadania el comiat a una de les millors sopranos de tots els temps, el Liceu obrirà les seves portes el mateix dissabte 17 de novembre perquè tothom qui vulgui pugui seguir en directe la missa i el concert des de la sala que la va veure convertir-se en un mite de la música. La retransmissió serà possible gràcies al senyal únic que proveirà La2 de Televisión Española, que ho retransmetrà també per televisió a nivell estatal. En aquest cas, l’accés al Teatre serà amb entrades gratuïtes que es posaran a la disposició del públic el 12 de novembre a la web del Liceu.

Degut a les tasques de preparació de la cerimònia i el concert a la Catedral de Barcelona, així com de la projecció en directe al Liceu, el Teatre ha decidit cancel·lar el concert previst pel mateix vespre del 17 de novembre, El cant de la Terra. A partir de dilluns 22 d’octubre el Liceu contactarà amb tots els afectats per gestionar aquesta anul·lació.

El Gran Teatre del Liceu prepara a més un homenatge musical a Montserrat Caballé que comptarà amb el suport d’altres grans teatres del món on la soprano va actuar. Serà un concert de caire internacional que se celebrarà a la primavera al mateix Teatre (data encara per determinar) i que servirà per recordar la brillant trajectòria d’una de les veus líriques més importants de la història.

Author