La cia de teatre Anna Roca ens fa una proposta cultural per al confinament: ‘Valentina Quàntica!’

03.24.2020

Author

La companyia de teatre Anna Roca ens comunica que volen presentar-nos el seu projecte cultural Valentina Quàntica, que s’havia d’estrenar a la Mostra d’Igualada. És una proposta encara a les families, en concret, per als dies de confinament.
.
Valentina Quàntica és una producció teatral que parla de l’empoderament femení, de ciència i d’emergència climàtica. El format és un homenatge al Món de Beackman.
.
La Valentina és una científica youtuber. Al teatre, els espectadors són testimonis de les gravacions dels seus videos del Canal. Són espectadors també del que passa darrere les càmeres.
A banda de l’oportunitat moment que estem passant, Aina Gomis, de la companyia, explica que: “Aquesta experiència teatral no volem que es quedi als teatres i així decidim crear el Canal de Youtube Valentina Quàntica.
Aquest canal, real, ens serveix perquè els nens i joves puguin seguir els experiments i provar-los a casa seva. Una activitat ideal per al confinament!” I afegeix:  “A més, com a seguidors d’un canal, es converteixen en espectadors actius: comenten, ens deixen comentaris i poden comunicar-se amb la Valentina plantejant dubtes o reptes. Aquest és el valor afegit de la proposta i, per aquests dies de confinament, creiem que és una activitat educativa i divertida per a dur a terme en familia.”
Doncs a disfrutar-ho! Aquí teniu l’enllaç:

Author