La comèdia ‘Oh, Mami!’ continua divertint i ‘oferint un final feliç’ al Teatre Borràs.

05.02.2019

Author

En tan sols un mes, la comèdia Oh Mami! , que es va estrenar el passat 6 d’abril al Teatre Borràs, s’ha convertit en un dels espectacles la cartellera de Barcelona que provoca un comportament unànime entre el públic: no para de riure durant els 90 minuts que dura,

Escrita per Raquel Salvador i Oriol Vila, està protagonitzada per Anna BarrachinaJofre BorràsArtur BusquetsOctavi PujadesBetsy Turnez i Joana Vilapuig, Oriol Vila també signa la direcció de la comèdia, de la productora Nico&Sunset.

Parla de tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes però la cosa no acaba de funcionar i una d´elles proposa ampliar el negoci oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local… una mica com Sweeney Todd, però amb un resultat molt diferent i gens truculent… La comèdia, amb els malentesos a ritme de vodevil modern, està ben servida!

Però a més duna comèdia d’embolics i situacions divertides, Oh Mami!ens presenta un món de dones i homes a la recerca de l´identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Si en voleu saber més, podeu recuperar la notícia que vàrem publicar el dia de la presentació clicant aquí.
I tot seguit, quan ja tingueu ganes de disfrutar de l’espectacle, penseu en reservar les entrades.
Les representacions acaben el 22 de juny, però el temps passa volant!

Author