la companyia El Eje s’instal·la a l’Àtic 22 del Tantarantana amb ‘Amor’

11.14.2018

Author

Després de l’èxit obtingut a la seva estrena el passat mes de maig, el Tantarantana torna a acollir l’espectacle Amor, de la companyia El Eje, que s’instal·la a la Sala Àtic 22 del 15 de novembre al 2 de desembre. És un text de Paula Ribó, que dirigeix Pol Berrondo i que interpreten Marta Aguilar i Mar Pawlowsky. L’espectacle forma part de l’Itinerari: PICA ABANS D’ENTRAR (L’HABITACIÓ DELS JOVES), centrat a espectacles de joves creadors crítics amb la seva generació.

Ens parla de dues noies joves i amb molts plans de futur, que es coneixen una nit durant un recital poètic. Follen. Follen molt i follen molt bé. S’enamoren. Molt, i molt bé, s’enganxen, se suen, es coneixen i s’uneixen. Passen molts dies seguits juntes fins que decideixen viure juntes i construir la vida juntes i fer-se velles juntes.

A la Blanca li ofereixen una feina a Madrid, així que va i ve a Barcelona, i la relació se’n ressent. Estan tan juntes com tan separades. El sexe és inexistent. Comencen a tenir gustos nous, coses que agraden a una són incomprensibles per l’altra. Però hi ha alguna cosa que els fa pensar “és només una crisi normal”.

L’Andrea no pot escriure perquè si és feliç no li surten els versos. Però no canviaria per res el que té amb la Blanca, que li sembla tan únic i tan impossible. Passats uns mesos l’estabilitat i la rutina els fan fixar-se en altres coses i persones.

Hi ha crisis normals? Finalment, tot es precipitarà en una parada poc cèntrica del metro de Londres.

Author