La companyia Fils Enredats, en residència a Lluïsos Teatre, estrena ‘Trenta-vuit’

04.12.2019

Author

La segona convocatòria de residències artístiques de Lluïsos de Gràcia ha acollit a la companyia Fils Enredats, formada per tres joves actors, l’Emma, l’Oleguer i l’Alba, exalumnes del Col·legi de Teatre de Barcelona. Els seus interessos en comú i les ganes de posar en pràctica les eines apreses durant els tres anys d’estudi els han portat a constituir-se com a companyia i a treballar aquesta proposta que barreja temes tant diversos com la guerra civil i la memòria històrica, i la lluita pel planeta i la intel·ligència artificial. El resultat és la proposta Trenta-vuit, que es podrà veure a Lluïsos Teatre els dies 16 i 27 d’abril.

Trenta-vuit és més que un número, marca dos períodes històrics, un de passat, mil nou-cents trenta-vuit, i un de futur, dos mil trenta-vuit. Una mateixa ciutat i personatges que lluiten pels seus ideals, units a través del temps i la genètica. L’obra comença a Mallorca l’any 1938. Després anirà intercalant-se amb aquesta Barcelona de 2038 ofegada pel canvi climàtic. En aquests relat s’intentaran desvetllar preguntes com: fins a quin punt som capaços de controlar el nostre comportament? O si poden, uns esdeveniments anteriors, influir en el futur.

Des del mes de gener aquesta jove companyia ha assajat a Lluïsos Teatre , preparant-se per l’estrena que tindrà lloc divendres 26 d’abril a les 21h i en doble sessió dissabte 27 d’abril, a les 18h i a les 21h. Les entrades es poden comprar a través del web www.lluisosteatre.cat a 12 € i s’ofereixen descomptes per a sòcies de Lluïsos i menors de 30 anys a 10€.

L’objectiu de les residències de Lluïsos Teatre és oferir un espai de creació i assaig per a joves companyies durant tres mesos i la possibilitat d’estrenar en un teatre professional com és el de Lluïsos Teatre. Aquest curs ja és la segona obra que s’estrenarà al teatre.
Més informació a: www.lluisosteatre.cat

Author