La companyia Lazzigags porta de nou al SAT! el musical ‘Sihir i la nit de reis’

12.27.2019

Author

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, el SAT obre les portes als nens i nenes impacients per l’arribada dels Reis. La companyia Lazzigags torna al teatre amb l’exitós musical Sihir i la nit de reis, un espectacle per a tota la família carregat de valors i inspirat en la màgia i la il·lusió que envolten la Nit de Reis.

Està escrit i dirigit per Lídia Linuesa i amb música i direcció musical de Marc Sambola. Formen l’equip creatiu Ester Bartomeu (coreografies), Eloi Linuesa (escenografia), Marc Udina (disseny de vestuari), Purificación Hernández (il·lustracions) i Miquel Teixidor (animacions).

Els protagonistes de la història són dos germans, la Laia i l’Aran que hauran de passar la nit de reis a casa la seva tia perquè els seus pares han hagut de marxar inesperadament de viatge. La Laia s’enfada, l’Aran està preocupat perquè creu que els reis passaran de llarg. Per calmar-los la tieta Marta els llegeix un conte d’on en sortirà en Sihir, un personatge màgic, ajudant dels Reis Mags, a qui coneixeran i hauran d’ajudar i amb qui viuran una gran aventura.

Author