La companyia Todo por el Punk torna a programar ‘Els Desgraciats’ a La Gleva

11.07.2019

Author

La Gleva Teatre torna a acollir l’obra de la companyia Todo por el Punk titulada Els Desgraciats. Aquesta es va estrenar l’any 2012 a la Sala Atrium de Barcelona, amb Jordi Vilches i Bruno Bergonzini, dirigida per Iván Morales juntament amb Martí Gallén. Ara, l’obra es podrà veure al Teatre La Gleva del 6 al 24 de novembre.

Interpretada en aquesta ocasió per Pol Fernández i Pau Escobar, Els Desgraciats explica la història de dos pallassos, en Baptiste i en Jack, que viuen en una carpa de circ ruïnosa i abandonada enmig del no-res. Duen temps sols, després de la gent hagi marxat, i els aplaudiments del públic, el riure dels nens, i els diversos números de circ hagin desaparegut.

Els dos pallassos mostraran al públic la relació de dependència d’un amb l’altre, i faran qualsevol cosa per aconseguir que l’altre no marxi. Els Desgraciats és una història d’amor tèrbola i perversa que es forja de riures, llàgrimes, carnada i sang.

L’espectacle torna 7 anys després de la seva estrena sobre els escenaris amb un llenguatge que despista i un text que formula preguntes que encara val la pena fer-se: és la vida plena o una mera supervivència? Els dos personatges transmetran a la perfecció els problemes de la fragilitat i la vulnerabilitat de l’home i la dona de segle XXI.

Els Desgraciats és un text que té una vigència social, filosòfica, política, artística i sobretot emocional capaç d’interactuar amb tota mena de públic, entès o no en el fet teatral. La proposta de la companyia es basa en un treball actoral i artístic que pretén dialogar amb el món i el públic contemporani, i mostrar el drama, el risc, l’èxit i el fracàs.

FITXA
Autoria: Iván Morales i Martí Gallén
Adaptació: Todoporelpunk i Gal.la Sabaté
Direcció: Lía Pérez Cruz
Ajudant de direcció:Carlos Perelló
Ajudantia de direcció i comunicació: Anna Castillo i Carla Rabell
Intèrprets: Pol Fernández i Pau Escobar
Escenografia: Gala Garriga
Espai sonor: Helio Reguera i Bárbara Granados​
Producció: Los Montoya / Todoporelpunk

Author