`La Família Addams diu que es quedarà més dies al Coliseum, perquè estan triomfant molt!

01.11.2019

Author

Després de l’èxit obtingut des de la seva estrena a Barcelona el passat mes d’octubre, La Família Addams prorroga funcions al Teatre Coliseum de Barcelona. L’espectacle que va començar les representacions a Madrid i ha continuat la gira per més de deu ciutats espanyoles, prosseguirà en cartell a la ciutat comtal fins al 17 de febrer.

Les funcions al Teatre Coliseum van començar el 19 d’octubre i des de llavors ja són més de 75 mil els espectadors que han pogut gaudir d’una nit amb La Família Addams.

El musical està compost per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que traslladen a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams.

Un total de deu artistes catalans formen part del repartiment de l’espectacle: Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gómez), Lydia Fairén (Miércoles), Frank Capdet (Tio Fètido), Alejandro Taula (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia), Javier Canals (Lurch), Ernest Fuster (cover masculí), Carlos Renedo (ancestre), Marc Villavella (ancestre), Silvia Parejo (ancestre), Malia Conde (ancestre) i Ariadna Comas (swing femení).

La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Abans de la seva arribada al teatre, els personatges de la Família Addams van ser coneguts per l’adaptació a la sèrie televisiva de 1964, danto el salt al setè art en 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

LETSGO és la productora de l’espectacle que després de l’èxit de Dirty Dancing, la saga The Hole i El jovencito Frankenstein continua la seva trajectòria apostant per aquesta trepidant comèdia musical.

Trobareu entrades a www.lafamiliaaddams.com, Grup Balañá: www.grupbalana.com i a la taquilla del teatre.

 

Author