‘La Família Addams’ ja és a punt d’acomiadar-se de Barcelona

02.08.2019

Author

La Família Addams ens recorda que s’acomiada de Barcelona el proper 17 de febrer. Els queden, doncs, 10 últimes funcions per celebrar els seus últims dies al Teatre Coliseum, improrrogable. Després del seu pas per Barcelona continuaran el seu periple al Teatre Olympia de València a partir del 21 de febrer.

El musical està compost per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que traslladen a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams. Els actors protagonistes són Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gómez), Lydia Fairén (Miercoles), Frank Capdet (Tío Fétido), Alejandro Taula (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia) i Javier Canals (Lurch).

La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Abans de la seva arribada al teatre els personatges de La Família Addams van ser coneguts per l’adaptació a la sèrie televisiva de 1964, que va fer el salt al setè art en 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

LETSGO és la productora de l’espectacle que després de l’èxit de Dirty Dancing, la saga The Hole i El jovencito Frankenstein continua la seva trajectòria apostant per aquesta trepidant comèdia musical.

Author