La Fundació Romea per a les Arts Escèniques convida a la lectura de ‘Elysium’

07.08.2019

Author

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques es comunica que han organitzat una lectura dramatitzada d’Elysium, amb direcció de Ivan Andrade, que comptarà amb la col·laboració de Francesc Cuéllar, Anna Mestre, Bàrbara Nicolau, David Planas, Sílvia Siles i Albert Triola.

L’acte tindrà lloc al Teatre Romea, dilluns, 15 de juliol a les 20 h.


SOBRE l’ESPECTACLE
Benvingudes i benvinguts a un temps en què la tecnologia més puntera conviu amb l’extinció del medi natural. Mars i oceans inunden parcialment o totalment ciutats com Nova York, Melbourne o Barcelona. La major part de la població viu en absoluta precarietat, mentre la resta fuig de vacances als llocs més inquietants.

El darrer hit en vacances virtuals és transferir-se a un món ideal elaborat a partir d’un detallat mapa del conscient i inconscient del mateix passatger. Un món imaginari fet de tot allò que som i portem dins. Un món més real que la mateixa realitat. Benvinguts a Elysium.

Elysium és un text d’Ivan Andrade, finalista del Bruntwood Award for Playwriting 2017 i de l’EMERGE Theatre Awards 2018. En finalitzar la lectura, els assistents podran participar en una xerrada moderada pel periodista i director de la revista Entreacte, Manuel Pérez; el director i autor de la peça, Ivan Andrade, i el seu equip artístic.

Entrada lliure – Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia. Tel.933 01 55 04

 

Author