La Fundacio SGAE acull l’acte de lliurament dels Premis Arlequí de Teatre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

10.30.2018

Author

La seu de la SGAE a Barcelona  acull l’acte de lliurament dels Premis Arlequí de Teatre, que enguany arriben a la seva 16a edició. Creats el 2003 per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, aquests guardons reconeixen entitats, grups i persones que defensen, difonen o treballen professionalment pel teatre amateur català.
D’acord amb aquesta filosofia, els Premis Arlequí 2018 han recaigut en les persones i/o entitats que s’esmenten a continuació, i en les categories següents:
Premi al professional, per a l’actor Jordi Bosch
Premi a la persona, s’ha concedit ex aequo a Florenci Aymerich i Llorenç Rafecas
Premi a l’entitat, per al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar
Premi al grup amateur, per a l’Inestable Ceretana de Teatre.

l’Arlequí de la categoria especial reconeix l’exconseller de Cultura Lluís Puig.

Enguany l’Arlequí de la categoria especial reconeix l’exconseller de Cultura Lluís Puig. 
 

 

 

 

 

Creada el 1985, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre formada per més de tres-cents grups de teatre amateur associats. La seva funció és impulsar la relació de totes les persones que desinteressadament fan teatre a Catalunya i el fomenten. La Societat General d’Autors i Editors i la Fundació SGAE comparteixen amb la Federació la promoció i la defensa del teatre.

L’acte d’entrega tindrà lloc dilluns que ve dia 5, a les 19 h, a la

Sala Mompou. SGAE Catalunya
Passeig de Colom, 6. Barcelona

Author