La Fundació SGAE amb el VI Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears

01.11.2020

Author

La Fundació SGAE ens comunica que ha iniciat una col·laboració amb el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, un festival dedicat a l’escriptura teatral en català inspirat en el Torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta de Girona. 
Enguany el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears celebra la seva 6a edició els dies 10, 11 i 18 de gener al Teatre Mar i Terra de Palma de Mallorca. Les autores Mar Pla, Lluki Portas i Neus Nadal i l’autor Xavier Uriz participaran en dues semifinals i la gran final.  

Amb gran èxit de crítica i públic, i una gran rebuda per part del sector teatral, més de 20 autors i autores de les Balears han vist els seus textos interpretats per 60 actors i actrius de les Illes i de Catalunya, la qual cosa afavoreix l’intercanvi i les coneixences culturals i professionals.

Organitzat per Produccions de Ferro i l’Ajuntament de Palma de Mallorca, el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears segueix les mateixes bases i funcionament que el Torneig de Dramatúrgia Catalana. El certamen, que té com a principals objectius promocionar i donar visibilitat als nous autors teatrals de les Balears en català, s’ha convertit ja en una cita ineludible per als autors i autores i per al públic amant del teatre i dels textos dramàtics en particular.

Author