La Fundació SGAE dóna suport a la 25 edició dels Premis Butaca

07.05.2019

Author

Amb motiu de la imminent celebració de la 25 edició dels Premis Butaca, la Fundació  SGAE ens ha enviat aquest comunicat:
“La Fundació SGAE dona suport a l’edició número 25 dels Premis Butaca, els Premis de Teatre de Catalunya, amb els quals comparteix els objectius de la promoció autoral de les arts escèniques i el reconeixement al teatre de Catalunya.
Per aquest motiu, en el marc de la gala de lliurament dels guardons, que reunirà la majoria de professionals del sector, els Premis Butaca i la Fundació SGAE lliuren els Premis Fundació SGAE-Butaca 2019, centrats en les categories autorals: millor composició musical, millor text, millor coreografia i noves aportacions escèniques. 
Els Butaca van néixer el 1995 amb l’objectiu de crear uns premis escollits exclusivament pels espectadors, i actualment poden considerar-se els guardons de referència teatral a Catalunya. Durant més de vint anys, els Butaca han dut a terme una intensa activitat cultural centrada en la difusió i promoció del teatre català que ha permès posar en el mateix nivell el professional i l’espectador.”

XXV Edició

“En aquest 25é aniversari hem volgut escollir una imatge que ens defineixi. Una imatge que expressi que davant de les ganes i la il.lusió per aplaudir allò que ens agrada i ens emociona, no existeixen barreres que ens aturin per a fer-ho.

Els Butaca des dels seus inicis hem patit moments difícils però quan hi ha voluntat i ganes de continuar amb allò creus, res t’ho pot impedir. La voluntat sempre està per damunt de la incapacitat i quan hi creiem en això, tots acabem guanyant.”

Encara esteu a temps de votar: contacteu fins al 7 de juliol amb el webwww.premisbutaca.cat.  La gala d’entrega, que es trasllada a l’estiu per celebrar el 25è aniversari, se celebrarà el 14 de juliol al Mercat de les Flors.

Author