La Gleva presenta ‘Omplint el buit’, de La Volcànica que reflexiona sobre l’espai-temps i l’existència

05.07.2019

Author

El Teatre La Gleva presenta Omplint el buit una nova obra de la Cia. La Volcànica que pretén reflexionar sobre l’espai-temps i l’existència. A través de dos personatges femenins, l’espectacle analitza què fem amb el nostre temps i com omplim els buits temporals i espacials. L’obra s’estrenarà aquest dimecres 8 de maig i es podrà veure fins al pròxim dia 19.

Omplint el buit raona sobre l’existència de l’ésser humà, que arriba a la vida i condiciona el seu comportament segons la família on neix. Aquesta, ensenya el que està bé i el que no, inculca unes normes i finalment, cadascú acaba vivint tranquil com si néixer, créixer, estimar, odiar, aprendre, recordar, reproduir-se, morir i tot el que implica l’existència fos una anècdota.

Quan entri el públic a la sala, se li demanarà que ompli dos papers amb les preguntes següents: “Què recordes?” i “Amb què t’agrada omplir el buit?”. Això donarà peu a què les protagonistes intentin descobrir i pensar, a través de la interacció amb el públic, què passarà després en aquest espai temps que estan ocupant.

Omplint el buit és l’arrel de La nostra parcel·la, una obra estrenada com a lectura dramatitzada a la Sala Beckett el novembre del 2017, on dos personatges femenins es troben en un espai-temps nou sense saber què hi fan. Aquesta que ara es presenta al Teatre La Gleva s’inspira en aquesta última però en un format i execució completament diferents.

L’EQUIP
Dramatúrgia: Lara Díez Quintanilla
Direcció: Marta Aran i LA VOLCÀNICA
Intèrprets: Marta Codina i Lara Díez
Escenografia: Carles Royo
Vestuari: CatouVerdier
Producció: LA VOLCÀNICA

 

Author