La Gleva Teatre programa tres espectacles de diversos gèneres de cara a les festes

12.02.2019

Author

La Gleva Teatre oferirà durant aquest mes de desembre i les festes nadalenques, una tria de tres espectacles molt diferents pensats per a públics diversos però amb el comú denominador de la proximitat. Parlem deLa Mujer más fea del mundo, Amici Miei iKontxerto, tres produccions escollides i programads entre el 4 de desembre i el 5 de gener.

COMENCEM CONTRA L’IDEAL DE LA BELLESA FEMENINA
La Mujer más fea del mundo és la primera obra de la companyia La otra bestiaalhora que la primera entrega de la que han anomenat La triología de la bestia. L’obra, estrenada el 2018 a la Sala Atrium de Barcelona, torna a la ciutat després d’omplir durant tres setmanes el Teatre Pavón de Madrid, una de les sales de referència de l’escena contemporània a la capital. La peça, que tracta sobre el buit inherent de l’ésser humà del segle XXI que basa la seva vida en el consumisme més bèstia, es podrà veure al Teatre La Gleva tres únics dies: el 4, 5 i 6 de desembre.

Bàrbara Mestanza i Ana Rujas, autores de l’obra, tracten el concepte de bellesa femenina i trenquen amb tots els tòpics i ideals creats per la societat. A La Mujer más fea del Mundo s’analitza com la jerarquia ha resultat ser necessària pel desenvolupament de la nostra societat i, alhora, com la bellesa ha jugat sempre un paper molt important. Tot i així, la definició de bellesa ha canviat durant la història de la humanitat, fet que deixa el dubte de la no-existència d’un cànon de bellesa. Les dues artistes parlen de la bellesa física però també de tot allò etiquetat com a bo o correcte. L’interpreta Ana Rujas, dirigida per Bàrbara Mestanza

Horaris i compra d’entrades [AQUÍ]
————————————

Amici Miei

MARIO GAS TORNA AMB ELS AMICS 
L’actor i director teatral i cinematogràfic torna a La Gleva per obrir una vetllada teatral, poètica i musical a través d’un tracte molt especial amb els espectadors, amb els quals es relacionarà com a amics. Amici Miei, una vetllada amb Mario Gas es va presentar a inicis del 2018 al mateix teatre i de seguida va penjar el cartell de localitats exhaurides. Encara que en un principi només havien de ser sis funcions, Gas, centrat en la creació teatral, i acompanyat al piano per Bárbara Granados, presenta ara la versió “corregida i augmentada” d’un espectacle que s’ha convertit en una experiència irrepetible per gaudir de Foix, Vinyoli, Fernán Gómez, clàssics del Segle d’Or i algunes veus contemporànies i emergents del teatre, la poesia i el periodisme.

Mario Gas crea a través detots aquests autors, textos i cançons, un tapís de gèneres, vivències i emocions que acaben mostrant una part de l’imaginari que l’envolta. El repertori de cançons tan eclèctic com sorprenent faran de la vetllada un esdeveniment únic.

Amici Miei es podrà veure al Teatre La Gleva del 10 al 22 de desembre. Horaris i compra d’entrades [AQUÍ]
————————————

Kontxerto

EL CIRC, ENTRE LA POESIA, LA FANTASIA I LA FARSA
Kontxerto 
és un espectacle de circ i musical amb piano, ukelele, bateria, tuba, acordió, clarinet i també campanes, joguines capses de música, xerrac i copes, entre molts altres instruments. El resultat de tot això és un muntatge amb alguns efectes audiovisuals i màgics sorprenents i que fa que el públic participi.

Pensat per a tots els públics, Kontxerto gira al voltant de la foscor, un lloc on la música i la fantasia creix i on els somnis i les ombres creen nous mons. Aquest nou projecte artístic de circ, a mig camí de la poesia, la fantasia i la farsa, està dirigit per Bárbara Granados i ve de molt lluny. El seu antecedent, les (Des)Variacions de l’Orquestina Incombustible, va ser programat en el mateix teatre en sessió golfa i en matinal familiar.

Composició, arrangaments i direcció musical. Acordió, capsa de música, campanes, piano, carrillón, copófon i més: Bárbara Granados
Clarinet, ukelele, acordió, malabars, concertina, campanes, tuba, batería, banjo, xerrac, trombó i més: Daniel Tomás
Ajudant de pista, chico para todo. Escombra i poc més: Albert de la Torre
Audiovisuals: David Sardà
Direcció tècnica: Pau Montul

Aquest espectacle on els instruments es convertiran en malabars, en jocs de mans i en una caixa de sorpreses, es podrà veure a La Gleva del 26 de desembre al 5 de gener.

Horaris i compra d’entrades [AQUÍ]

 

Author