La Gleva Teatre recupera ‘No more Shakespeare’, només 4 dies

10.02.2018

Author

El director i escenògraf Ramon Simó, conegut durant la seva etapa de director del Grec com “el programador que no portarà mai a Shakespeare,” cosa que no es va acabar de produir cap any, ha decidit, finalment, confessar públicament la seva adminació -o no- pel dramaturg. I torna a La Gleva Teatre amb l’espectacle que ja va estrenar la passada temporada, acompanyat del gran Joan Alavedra (compositor, intèrpret i director musical) i que van titular: `No more Shakespeare.

Es presenten al públic com dos conferenciants experts que analitzen la figura de Shakespeare i la posició de la seva obra als nostres teatres contemporanis, fet que els portarà inevitablement a la paròdia i a la ironia.

Tots dos conferenciants coincideixen en dir que ofereixen aquesta conferència-espectacle perquè “Shakespeare ocupa, potser innecessàriament, una part massa important de les nostres vides. Perquè com qualsevol altra divinitat, no en té prou amb dominar la paraula sinó que domina la nostra existència, la teatral i la cultural.” S’han proposat, doncs, parlar de Shakespeare i de què representa Shakespeare per a ells: “Volem esbrinar fins a quin punt Shakespeare és un estímul – que ho és, fins i tot, diuen, per a les millors sèries de televisió- o un entrebanc – que també ho és- per a la nostra vida cultural, teatral i potser fins i tot personal.” Es tracta d’una lluita desigual contra el geni i contra els personatges més influents de la cultura occidental.

Diu que han trobat aliats, però: gent –artistes, filòsofs, escriptors… – que com ells han sospitat al llarg del temps que l’actitud idòlatra no porta enlloc.

Per a més informació entreu a https://www.laglevateatre.com
Reserva entrades a lagleva@laglevateatre.com

La mala notícia é que només ens en faran 4 funcions: del 4 al 7 d’octubre!

Author