‘La Jaula de las locas’ arriba als 100.000 espectadors en tres mesos

12.24.2018

Author

Quan el passat 14 de setembre aquesta comèdia musical de referència a Broadway començava les seves representacions al Teatre Tívoli de Barcelona no podia imaginar que, per bé que l’objectiu era ambiciós, en menys de tres mesos assoliria la xifra de 100.000 espectadors. Ara, abans d’encarar la temporada de Nadal, un dels moments més reeixits pels teatres de la ciutat, la producció dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer i amb Manu Guix en la direcció musical, es consolida clarament com “l’èxit de la temporada”, amb uns números que fa molt temps no s’han vist a les cartelleres de Barcelona.

La companyia seguirà actuant durant totes les festes de Nadal i festius, oferint un musical ple de vitalitat i energia per tots els espectadors, i es postula com el millor regal per aquestes dates. A més, la nit del 31 de desembre (21h) La Jaula de las locas proposa una funció especial de Cap d’any: cotilló, cava, raïm i altres sorpreses per una nit màgica en què l’espectacle esdevindrà de nou una festa!

100 x 100 LA JAULA
Acompanyat del favor de la crítica i l’entusiasme del públic, aquest gran muntatge musical ha fet una mitjana superior als 1000 espectadors per nit al Teatre Tívoli durant aquests tres mesos. Ara, després de les festes de Nadal, encara ja la recta final de la temporada. 28 artistes a escena entre músics, actors i ballarins, 13 actuacions musicals en directe i 140 canvis d’un vestuari espectacular. Aquests són els ingredients de l’èxit, que fan del musical una experiència de felicitat, on l’espectador viu un cant a la llibertat i a l’amor.

LA JAULA del Tívoli
La Jaula de las locas ha arribat als escenaris gràcies a Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques que va estrenar-se la passada temporada amb el musical Casi Normales. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels més influents de la història i que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat ininterrompudament per tot el món, convertint-se en un dels muntatges del gènere més populars de la història. La Jaula de las Locas (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta el món d’una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez, i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

Podeu recuperar la notícia que vam publicar a la presentació a:  Saint Tropez

Author