“La Mostra a casa” oferirà alguns dels espectacles programats per aquesta 31a edició al canal de Youtube de la fira

03.25.2020

Author

La Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils presenta La Mostra a casa, una proposta destinada als infants, joves i famílies que enguany no podran gaudir de la 31a edició (prevista del 26 al 29 de març), suspesa com a mesura de prevenció pel Coronavirus i responent al confinament decretat per les autoritats sanitàries.

Del divendres 27 al diumenge 29 de març La Mostra a casa oferirà, a través del canal de Youtube de la fira, alguns dels espectacles programats per aquesta 31a edició. Durant aquests tres dies es podran visualitzar un total de 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 clips o entrevistes de companyies. Els vídeos s’aniran publicant segons una graella horària que es podrà consultar al web de la Mostra i es mantindran actius al canal de Youtube una setmana, per tal que es puguin veure també els propers dies de confinament. En aquesta graella també s’indiquen les edats recomanades per a cadascun dels espectacles.

Entre els 17 muntatges hi ha dos espectacles internacionals: The Ingenious Gentleman Don Quixote de la Mancha de Little Soldier Produccions i Full Circle d’Avanti Display. I també les obres Musicals pels més menuts de Concerts pels més menuts, Full House de Eléctrico 28La casa más pequeña de Yarleku Teatro, Bloop! de la Cia. Pep Bou, Donde van los cuentos de Claroscuro Teatro, Conservando Memoria de El Patio TeatroViaje al fin de la noche de Projecto 43-2On vas Moby Dick? del Centre de Titelles de LleidaNautilus, 20.000 llegües de viatge submarí de La NegraElla balla de Las Moskitas Muertas, Txema, The Postman de Txema Muñoz, Yee Haw de La banda de Otro i Possê de Sound de Secà. També Degenérate mucho de las XL i Monster. De prop ningú és normal de Tantarantana Arsènic Creacions, en un horari més nocturn, d’acord al públic al qual s’adreça.

A més a més, es podran veure els espectacles resumits Geometria de Roseland Musical i Volatineros de Nostraxladamus, així com un seguit de clips o entrevistes d’altres companyies, entre les quals destaquen Camí a l’escola de Campi Qui PuguiOrbital de Farrés Brothers i ciaValentina Quàntica de Cia. Anna RocaHamelí de Xip Xap i De cap per avall de Ambauka, que estrenarà en primícia el seu nou videoclip.

Consulteu tots els horaris dels visionats a www.mostraigualada.cat, accediu directament al Youtube a bit.ly/lamostraacasa i seguiu la iniciativa a les xarxes amb l’etiqueta #LaMostraACasa.

Author