La Nau Ivanow celebra el mes dels xilens!

07.10.2019

Author

La Nau Ivanow ens ha enviat un comunicat per fer-nos saber que celebren el mes dels xilens. Us el reproduïm:

Després de l’increïble experiència a Xile el passat mes de juny, on vam conversar i vam conèixer nous espais, completem l’intercanvi amb dues agrupacions d’aquest país que ocuparan d’activitats la Nau Ivanow.

El pont internacional que hem creat amb Xile durant els últims anys ens ha permès treballar amb l’equip de Teatro Puerto, que farà una residència de gestió amb nosaltres, i també amb Lafamiliateatro, una companyia teatral que mostrarà l’obra Painecur, els dies 18 i 19 de juliol. 

A més, totes dues companyies ompliran el mes d’activitats a la Nau Ivanow, tot seguit us les detallem!

Els xilens de Lafamiliateatro oferiran un Encontre Absurd el 16 de juliol i un Entrenament Actoral el 17 de juliol. A més, el 18 i 19 de juliol, a les 20.30 h, faran una mostra de l’obra Painecur, que per primer cop aterra a Catalunya.

Lafamiliateatro  és una agrupació amb més de 15 anys de trajectòria que ha consolidat un treball que explora la memòria històrica recent de Xile. A més, els seus integrants són co-fundadors del Festival Internacional Santiago Off.

Encontre Absurd
16 de juliol, de 18:30 a 20:30 h
Un espai a la terrassa per a propiciar la unió i l’encontre de professionals de les arts escèniques i explorar i posar en valor la creació i la investigació escènica.

Entrenament Actoral
17 de juliol, de 10 a 14 h
Un espai obert a professionals i no professionals del barri on de forma lliure i gratuïta es puguin compartir tècniques d’entrenament actoral.

Les inscripcions són gratuïtes.


TEATRO PUERTO són una organització que busca professionalitzar les arts escèniques, la formació de públics i la mobilitat teatral de la Regió de Coquimbo, a Xile.

Residència de gestió i Encontre Absurd amb Teatro Puerto

Teatro Puerto, a més d’una residència amb nosaltres per conèixer com funciona el nostre espai i aprendre de tot l’equip, també oferiran un Encontre Absurd el dimarts 23 de juliol, de 18:30 a 20:30 h.

 

 

 

Author