‘La niña no quiere’, una performance d’òpera al Dau al Sec

05.19.2019

Author

La nova sala Dau al Sec acollirà els dies 23 i 24 de maig La niña no quiere, una peça teatral musical que neix amb la intenció de compartir amb el públic un viatge vital i introspectiu de Marta Fiol, creadora i intèrpret de l’espectacle. I ho fa a través del cant i del sentit de l’humor, permetent-se deconstruir algun lieder de Schubert, alguna ària de Händel o alguna que altra peça de música catalana o espanyola. En resum, un deliri musical que camina entre el clown, el teatre, la comèdia, l’autoficció, la salsa, el bolero…

L’espectacle, que només es pot definir com un deliri musical, camina entre el clown, el teatre, la comèdia, l’autoficció, la salsa, el bolero, i moltes coses més que només podran descobrir els espectadors i les espectadores que vagin al Dau al Sec.

Us recordem que el Dau al Sec  va néixer el 2018 en una nau modernista construïda el 1910, amb el propòsit de dinamitzar la reflexió, promoure l’agitació, el compromís amb la paraula i el diàleg sobre els conflictes actuals. Sota la direcció de Mercè Managuerra, la Sala ofereix programació d’espectacles i producció d’esdeveniments en l’àmbit de la cultura escènica, construïts amb rigor i objectius artístics afins.

 

Author