La nova temporada de HEARTBREAK HOTEL és una aposta pel teatre de text i l’excel·lència actoral

06.06.2024

Author

Amb una aposta pel teatre de text i l’excel·lència actoral de proximitat entre espectadors i intèrprets, la sala HEARTBREAK HOTEL presenta aquesta nova temporada, amb textos de:  DAVID MAMET, VIRGINIE DESPENTES, JAN LAUWERS, ALBERT BORONAT, LLUÏSA CUNILLÉ, JOSEP MARIA MIRÓ I VICENT ANDRÉS ESTELLÉS.

I Intèrprets com: PERE ARQUILLUÉ, ROSA RENOM, FRANCESC GARRIDO, ANDREU BENITO, LLUÏSA CASTELL, MIRANDA GAS, ALBERT PRAT, PEP AMBRÓS, SANDRA MONCLÚS; JAVIER BELTRAN, GONZALO CUNILL o MARIA PAU PIGEM.

A la nova temporada 24/25, HEARTBREAK HOTEL estrena dos nous espectacles i una coproducció internacional: GLENGARRY GLEN ROSS de David Mamet adaptat i dirigit per Àlex Rigola amb: Francesc Garrido, Miranda Gas, Andrés Herrera, Pep Ambrós, Sandra Monclús i Àlex Fons. El nou monòleg de Josep Maria Miró que pertany a la trilogia de “EL COS MÉS BONIC”;  i que serà dirigit per ell mateix i interpretat per ROSA RENOM. I la primera coproducció internacional de la sala: l’espectacle UN SUBLIME ERROR, de Jan Lauwers i la gran companyia belga: NEEDCOMPANY, amb un solo on l’actor argentí Gonzalo Cunill interpreta diversos personatges.

La sala obrirà a altres companyies que també donen el protagonisme als intèrprets en els seus espectacles:Estrenarem a Barcelona la versió escènica de TEORIA KING KONG; un dels grans i controvertits textos sobre el feminisme i la teoria de gènere, en una versió dirigida per: Isis Martín, de la companyia LA VIRGUERIA, i on Maria Pau Pigem és 100% VIRGINIE DESPENTES”, explica l’Àlex Rigola. I continua: “Donarem una segona oportunitat a tots aquells que no van veure l’any passat el delicat espectacle EL GOS; de Lluïsa Cunillé i Albert Arribas. PREMI DE LA CRÍTICA 2023 MILLOR ESPECTACLE PETIT FORMAT.  Amb Albert Pérez i Albert Prat. I reposarem els èxits de la nostra sala de la temporada anterior UNA CASA EN LA MONTAÑA d’Albert Boronat; que va esgotar entrades, i LLUNA PLENA d’Aki Shimazaki. Però si alguna cosa podem assegurar que deixarà tocat a l’espectador és el CORAL ROMPUT de V.A. Estellés. Interpretat per Pere Arquillué i Toti Soler, sota l’estela de l’Ovidi Montllor, ens regalaran aquest recital on són capaços de: commoure’ns com poques vegades. Una lliçó de simbiosi entre poesia, música i saviesa actoral.

ÀLEX RIGOLA

PROGRAMACIÓ:

Del 24 de setembre al 17 de novembre.
GLENGARRY GLEN ROSS de David Mamet/Àlex Rigola
Amb Pep Ambrós, Àlex Fons, Francesc Garrido, Miranda Gas, Andrés Herrera i Sandra Monclús.

ESTRENA. PRODUCCIÓ DE HEARTBREAK HOTEL
EL DESPLAÇAMENT GENERACIONAL EN UN CAPITALISME CANÍBAL.

Del 20 de novembre al 15 de desembre.
UN SUBLIME ERROR de Jan Lauwers
Companyia NEEDCOMPANY
Un solo per a Gonzalo Cunill.
COPRODUCCIÓ INTERNACIONAL AMB NEEDCOMPANY (BÈLGICA), TEMPORADA ALTA, TEATRO DE LA ABADÍA i HEARTBREAK HOTEL.

Del 17 de desembre al 19 de gener.
UNA CASA EN LA MONTAÑA d’Albert Boronat
Amb Javier Beltran, Albert Boronat i Sergi Torrecilla.
REPOSICIÓ DE L’ÈXIT DE LA TEMPORADA PASSADA

Del 28 de gener al 23 de febrer.
LA MAJORDOMA de Josep Maria Miró
Amb Rosa Renom.
ESTRENA ABSOLUTA. PRODUCCIÓ DE HEARTBREAK HOTEL, COPRODUCCIÓ AMB TEMPORADA ALTA.

Del 26 de febrer al 23 de març.
TEORIA KING KONG de Virginie Despentes/Isis Martín
Amb Maria Pau Pigem
Dirigida per Isis Martín
ESTRENA A BARCELONA. PRODUCCIÓ DE LA VIRGUERIA
UN TEXT TRENCADOR AMB UN PODER TRANSFORMADOR. UN DELS GRANS I CONTROVERTITS LLIBRES SOBRE FEMINISME I TEORIA DE GÈNERE. MARI PAU PIGEM ÉS 100% VIRGINIE DESPENTES

Del 29 d’abril al 11 de maig.
CORAL ROMPUT de Vicent Andrés Estellés
Amb Pere Arquillué i Toti Soler
PRODUCCIÓ DE MOLA
Amb PERE ARQUILLUÉ+ TOTI SOLER + VICENT ANDRÉS ESTELLÉS + (OVIDI MONTLLOR)

Toti Soler i Pere Arquillué ens regalen una de les peces més emblemàtiques de Vicent Andrés.: El gran poema CORAL ROMPUT, on el poeta, marcat per la mort de la seva filla; fa una revisió de la seva existència i el sentit de la seva obra. Un homenatge a Estellés però també al gran Ovidi Montllor que juntament amb Toti Soler;van fer encara més gran aquest poema. Ara, en Pere Arquillué ens ofereix aquesta lliçó magistral de recitació amb les paraules del gran poeta valencià; sota la protecció d’aquesta meravella de música que va composar i interpreta Toti Soler.

Del 13 de maig a l’1 de juny.
LLUNA PLENA d’Aki Shimazaki/Àlex Rigola
Amb Andreu Benito, Lluïsa Castell, Miranda Gas i Pep Munné.
REPOSICIÓ PER ÈXIT DE CRÍTICA I PÚBLIC. PRODUCCIÓ DE HEARTBREAK HOTEL
LA DENSITAT DE LA VIDA EXPLICADA AMB LA BELLESA I LA LLEUGERESA DELS HAIKUS JAPONESOS.

Un conte d’amor. Una història de redempció. La possibilitat de tornar a començar, encara que sigui tard, i canviar la direcció de com vols que sigui el teu camí.

Del 11 de juny al 29 de juny
EL GOS de Lluïsa Cunillé/Albert Arribas
Amb Albert Pérez i Albert Prat
REPOSICIÓ A BARCELONA
PREMI DE LA CRÍTICA 2023 AL MILLOR ESPECTACLE DE PETIT FORMAT
XLVII Premi Born de Teatre 2022.

En una plujosa tarda d’estiu, un jove es presenta a la casa d’un antic professor d’institut per retornar-li un gos que ha trobat pel carrer. Aquesta visita imprevista, propiciada per l’animal, serà el detonant perquè tots dos desconeguts s’embarquin en un inquietant acostament que trasbalsarà les seves existències.

Protagonitzada per Albert Pérez i Albert Prat, aquesta obra guanyadora del Premi de la Crítica a millor espectacle de petit format de l’any 2023 —i també nominada a millor text i a millor direcció— és un thriller psicològic sobre la masculinitat amb què Albert Arribas torna a capbussar-se en el fascinant univers oníric de Lluïsa Cunillé.

Author