‘La Pell Fina’ torna per últim cop al Teatre Borràs després de 165 funcions i més de 33.000 espectadors

06.05.2024

Author

La Pell Fina, una de les comèdies més aclamades per públic i crítica, torna a partir del: 27 de juny al Teatre Borràs. L’obra creada per Carmen Marfà i Yago Alonso fa la seva quarta i última temporada per reflexionar en clau d’humor: sobre les veritats amagades i la tolerància, i tornarà a posar damunt l’escenari la química dels seus protagonistes: Biel Duran, Laura Pau, Francesc Ferrer i Laura Porta.

Després d’èxits com Ovelles Instruccions per enterrar a un pare, La Pell Fina és l’explosió definitiva dels dramaturgs: Carmen Marfà i Yago Alonso. 165 funcions i més de 33.000 espectadors després, el fenomen continua amb l’estrena de la seva quarta temporada.

L’obra es va estrenar per primera vegada al 5 de maig de 2022 a la sala Flyhard; on es va representar durant dues temporades. També ha recorregut diverses ciutats en una gira amb més de 50 representacions. La temporada passada ja va aterrar al Teatre Borràs, on també va ser un èxit.

L’espectacle, que es reestrena el 27 de juny al Teatre Borràs, estarà en cartell durant quatre úniques setmanes. Improrrogable, fins al 21 de juliol. 

 

Sinopsi

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares: per conèixer al petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància: que el bebè de l’Eloi i Sònia és molt lleig. A partir d’aquí, tot i que els recentment estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix; i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascun guardava.

La Pell Fina parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem bastant els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que: cuidar-nos continua sent una assignatura pendent.

 

La Pell Fina
De Carmen Marfà i Yago Alonso
Amb Biel Duran, Laura Porta, Francesc Ferrer, Laura Pau

Al Teatre Borràs
Del 27 de juny al 21 de juliol
Entrades a la venda

Author