La Perla 29 engega el Cicle ‘L’amor en pantalla’, a la Biblioteca de Catalunya

03.12.2020

Author

L’Associació d’amics de La Perla 29, #AsSocPerla, ha organitzar una activitat, en forma de cicle, sobre l’amor i la representació que se’n fa a la pantalla cinematogràfica. Us fem arribar la informació per si us ve de gust participar-hi. Les activitats són gratuïtes i l’aforament limitat.

L’amor sempre ha estat un gran protagonista de les nostres històries. Quantes vegades ens hem emocionat per la manera en què el setè art és capaç de captar-lo? El cicle explora de quina manera el cinema és capaç d’emocionar-nos, de representar l’amor i el desig. I com això ha creat certes narratives pel que fa als rols de gènere i l’amor romàntic.

Per a més informació del cicle entreu aquí.

PROGRAMACIÓ

L’ARRIBADA DE L’AMOR EL CINEMA, amb Violeta Kovacsics
Dilluns 16 de març a les 19:30h al Teatre Biblioteca de Catalunya

Explorarem amb la Violeta els mecanismes propis que té el llenguatge cinematogràfic per emocionar-nos, per representar la passió al llarg de la seva història. Quins és el llenguatge que ha utilitzat el cinema al llarg de la història per transmetre la passió i el desig? De quina manera un/a cineasta pot representar un gest, una mirada, una emoció que parli d’amor?
Pots reservar la teva plaça aquí
————————-

SUC DE SÍNDRIA, UN ALTRE AMOR ÉS POSSIBLE, amb Irene Moray
Dilluns 23 de març a les 19:30h, al Teatre Biblioteca de Catalunya

La segona part serà una trobada amb la jove cineasta Irene Moray, on presentarem el seu últim curtmetratge Suc de Síndria. En aquesta sessió, visionarem el curtmetratge i posarem sobre la taula una nova manera de fer cinema. En aquesta nova onada, sorgeix la necessitat de representar noves maneres d’estimar, trencant amb els rols de gènere imposats per un “amor Disney” i proposant alternatives basant-se en personatges reals, en les cures i en el feminisme.
Pots reservar la teva plaça aquí

Author