‘La Princesa Anastasia. El Musical’ ha esdevingut un fenòmen d’èxit a l’Aquitània Teatre

04.12.2019

Author

Des del passat divendres 8 de març, l’escenari de l’Aquitània Teatre és testimoni de l’èxit absolut de La Princesa Anastasia. El Musical,  un espectacle amb partitura original d’Òscar Larios i José Luis Casanova, dramatúrgia i direcció d’escena de Germán Fernández Moreno, coreografia de Jorge Fernández Hidalgo i protagonitzat per Júlia Sardà, Alexandra Larios, Agustí Salvador, Hugo Riveros Delporte, Maribel Ibarz, Sofia Luqui, Jorge Fdez-Hidalgo, Gerard Cruset, Guillem Cuxart, Imanol García Conde, Cristina Laird, Ruth Mas, Oriol Mercader, Eva Patriarca, Paty Sales, Valeria Vázquez, Maite Virgili i Héctor Vidondo.

Inspirada en la llegenda de la filla dels últims tsars russos, Anastasia Romanov, aquesta obra explica una història situada a Sant Petersburg després de la Revolució Russa. Ivan i Boris, un parell de farsants, convencen Anna, una noia que acaba de sortir d’un sanatori, perquè els acompanyi a París. Un cop allà, faran creure a la emperadriu Maria Fiódorovna Románova que la ingènua Anna és Anastasia. El pla resultarà ser una bogeria però, moltes vegades, els somnis més bojos es fan realitat.

Es tracta d’un musical de 90 minuts de durada, en castellà que desprèn  romanticisme, frescor, entreteniment i talent, especialment dels 20 actors que a cada funció es pugen a l’escenari de l’Aquitània Teatre per fingir ser qui no són.

Author