La productora Letsgo ofereix també un canal de teatre en directe a través del compte d’Instagram @theholeshow

03.18.2020

Author

Després del gran èxits obtingut al teatre, The Hole ho vol agraïr al seu públic i torna per emetre en directe a través del compte d’Instagram @theholeshow des de les cases dels artistes que han participat en les diferents edicions d’aquest transgressor show i d’altres espectacles de la productora LETSGO.

The Hole  que va començar la seva marxa en plena crisi de l’any 2011 amb el lema Cal estar en el forat per sortir del forat torna ara sota el títol #saldremosdelagujero.

La proposta va arrencar ahir dima5ts i continua avui a les 18:30h. amb el consultori d’Oda Mae de Ghost, el musical interpretat per Ela Ruiz. La pitonissa de Ghost, el musical cantarà els seus grans hits de l’espectacle i utilitzarà els seus poders mentals per respondre a les preguntes que li formulin en directe. A les 19:00h. actuarà Cristina Medina, Mestra de Cerimònies a The Hole i The Hole Zero i actriu a La que se acerca, que realitzarà una combinació insòlita de monòleg a piano especial quarantena.

La programació de dimecres 18 de març, la protagonitzaran a les 18:30h. Alex O’Dogherty (Mestre de Cerimònies de The Hole i The Hole 2), a les 19: 00h. Arantxa Fernández (Súper Nena de The Hole  i Lady Studio de The Hole Zero) i a les 19: 30h. Sharonne (Mestra de Cerimònies de The Hole Zero).

Demà, dijous 19 de març, participaran a les 18:30h. David Bastida cantaor flamenc a Tacones Manoli que es connectarà des de Granada, a les 19:00h. l’artista valencià Manu Badenes, Mestre de Cerimònies de The Hole Zero, Hotel Havana i monologuista del Club de la comèdia, entre d’altres i a les 19:30h. l’actriu de musicals Anna Herebia, que interpretava el paper d’Inga a El Jovencito Frankenstein des de Barcelona.

El divendres 20 de març participarà a les 18:30h. Victor Massan, que interpretava el paper de Pelayo a The Hole 2; Pelayo ens recordarà que no hem de tocar-nos ni intercanviar fluxos corporals perquè és immoral i portarà a l’infern, entre d’altres sorpreses. A les 19: 00h. actuarà Eva Mª Cortés, artista a La Família Addams i El Guardaespaldas; des de casa amb col·laboracions de Carles Solano (artista a Mamma mia !, Los Miserables, My Fair Lady) i el seu fill Bruno que cantarà És la noche del amor de El Rei León. A les 19: 30h. Austín Guerrero, artista a The Hole , revelarà anècdotes de l’obra, cantarà flamenc cantarà flamenc i molt més.

L’espectacle continuarà amb monòlegs, música, consells de supervivència, improvisació, dj sets, circ casolà, receptes de cuina, cursos de maquillatge i moltes més sorpreses.

NOTA IMPORTANT
Des de la productora LETSGO fan, a més, una crida a tots els artistes que vulguin formar part d’aquesta iniciativa, encara que no hagin participat en els seus espectacles. Els interessats poden enviar les seves propostes a l’e-mail saldremosdelagujero@theholeshow.com

#saldremosdelagujero barreja circ, cabaret, música i humor i té com a objectiu així mateix promoure el missatge #yomequedoencasa # quédateencasa.

Author