La Puntual convida la canalla a fer-se titellaire

03.21.2020

Author

Els amics de La Puntual preparen un concurs de putxinel·lis per celebrar el dia mundial del titella  fer menys feixuga la quarentena. Per això, faciliten a les famílies plantilles dels protagonistes de PIPA, el titella meravella perquè els fabriquin a casa i el representin.

La Puntual us proposa que us convertiu en titellaires i feu les vostres versions dels espectacles de La Puntual. Per començar hem triat l’espectacle PIPA, el titella meravella, un clàssic de La Puntual.

Cada cap de setmana de confinament (esperem que siguin pocs) us proposarem un espectacle diferent. Esperem que ens envieu vídeos, fotografies, dibuixos, escrits o el que sigui que se us vingui al cap sobre els espectacles. Envieu-nos-ho de la manera que ho preferiu o us sigui més fàcil: e-mail, instagram, facebook, twitter, ja sigui en públic o privat. No es publicaran ni es faran servr imatges ni videos sense el consentiment dels autors o autores.

Els millors “artistes” i “titellaires” tindran un premi molt especial. De totes maneres, no us pressioneu, perquè segur que tothom hi guanyarà, com a mínim, passar una bona estona. I recordeu que és un concurs de titelles totalment lliure, així que podeu fer servir tots els objectes, titelles, nines, ninots, joguines, etc i deixeu sortir el titellaire que porteu dins!

Author