La Sala Àtic 22 del Tantarantana estrena ‘Jump’

02.12.2024

Author

La vida està plena d’obstacles, i estem obligats a prendre decisions que marquen el nostre camí. Quina culpa té el nen que vam ser del que som ara? Aquest és el repte del protagonista: descobrir els encerts i els errors del seu passat, enfrontant-se a les seves pors;  repassant els moments clau que l’han portat fins aquí per perdonar-se a si mateix.

JUMP és un diàleg intern entre la fantasia ingènua d’aquell nen que ho tenia tot per fer;  i la maduresa frustrant d’un jove que no pot escapar de l’èxit del seu passat. Marc Balaguer puja a l’escenari per obrir-se en canal en aquesta autoficció;  posant-se a la pell d’aquell nen petit que tots portem dins i que es jugava l’èxit del seu futur:  a la classe d’educació física amb la prova atlètica més injusta de la història: saltar el plínton.

Aquest espectacle ha estat seleccionat dins de la 2ª edició del projecte #Visionaris del Teatre Tantarantana. Un projecte que es troba dins del programa Comunitari del teatre com a fàbrica de creació; on es convida a diferents col·lectius de joves a participar en la programació. Aquesta temporada 23-24 participen Àlex Locubiche, Alex Grande, Berta Alarcón, Dunia Vilanova i Neshua Puig;  joves de Novaveu i del programa Imperdibles, impulsat des del Consorci d’Educació i l’Institut de Cultura de Barcelona.

Author