La Sala Flyhard acabarà temporada amb ‘El pequeño poni’

05.23.2019

Author

A la Sala Flyhard  estan pletòrics. A més dels molts reconeixements que porta a la motxilla, l’espectacle A.K.A, producció de la Sala, s’emporta dos MAX. Ens demanen de fer-vos arribar el seu agraïment pel suport que ha tingut l’obra, i que l’ha ajudat a crèixer. Us recordem que els dos Max són: Albert Salazar s’endú el premi a millor actor protagonista pel seu Carlos i Daniel J. Meyer el premi a millor autor revelació per A.K.A.

Últims dies de Jacuzzi

L’obra actualment en cartell a la Flyhard, Jacuzzi, és a punt d’acabar. Us recordem que es tracta d’un musical polític amb aromes de Sweeney Todd, que signen dos avals interessantíssims: Marc Rosich i Clara Peya.

Ens parla de Àngela Amat, l’alcaldable d’esquerres a les imminents eleccions municipals, amaga un secret: s’està instal·lant a casa seva un caríssim jacuzzi de gamma alta. Per tal que la informació no arribi a la llum pública, Àngela vol fer signar a l’instal·lador una clàusula de confidencialitat… però ell només hi accedirà si li deixen fer ús privat de l’equipament un cop a la setmana. Aquest, però, no és l’únic secret que amaga Àngela: la política progressista fa anys que està embolicada amb Agnès Amich, la flamant cap de comunicació del partit conservador. Amb aquest excés de secrets guardats a l’armari, la campanya electoral es presenta insostenible.

I BEN AVIAT ‘EL PEQUEÑO PONI’
La Sala Flyhard ens avança que tancarà la temporada 2018-2019 amb un dramaturg convidat: Paco Bezerra. Nascut a Almería el 1978, Bezerra ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura Dramàtica 2009 i el Premi Calderón de la Barca 2007, entre d’altres. Ha publicat una desena de textos que han estat traduïts a més de 12 idiomes.

El pequeño poni parla sobre assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència. L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres.

Dirigida per Mercè Vila Godoy, i interpretada per Glòria Sirvent i Sergio Matamala, aquesta serà la primera producció del text que s’estrenarà a Catalunya després d’haver-se estrenat en més de 10 països arreu del món. Obra en versió original en castellà.

Més info a https://www.salaflyhard.com/

 

Author