La Sala Hiroshima presenta la nova creació de Moreno Bernardi MBA5 per a la 5a edició de l’MBA

07.23.2019

Author

MBA5 és el títol de la nova peça de Moreno Bernardi, creada per a la cinquena edició de l’MBA després de 13 dies de laboratori-creació. A cada MBA, la direcció artística de la Sala Hiroshima proposa un tema o motiu a partir del qual Moreno Bernardi prepara els «apunts» per a l’MBA: els «quaderns dramatúrgics». En les edicions anteriors, els temes han estat: la identitat, la bèstia, l’heroi i la nostàlgia. Per a l’MBA5el disparador és la LLAR, llar com a destí èpic: una delimitació mental que fa referència a una localització espacial idealitzada. Aquell lloc on l’heroi espera tornar, però, també, l’espai que l’heroi rebutja i el que es pot somniar en construir.

Cada nova peça de l’MBA es formula a mesura que avança el procés artístic. Per això, tota la informació relativa a la nova creació es definirà durant l’MBA.

«És des de la pràctica continua i la calma; des de l’atenció a allò que succeeix i el rigor de mantenir viu un gest, una paraula, una acció, un so; i des del desig d’allò imprevisible, que podem experimentar un espai que es fa acció i convivència sota el fil protector de la poesia.» Moreno Bernardi. 

Us espera el 3 d’agost a les 20.30 h
Espectacle de dansa-performance
Entrades (a 8 €) aquí

Author