La Sala Trono ofereix una única funció de ‘La Grada’, de Cia. Tornabís Teatre

12.03.2019

Author

La Sala Trono de Tarragona ens comunica que aquest divendres s’oferirà una única funció de La Grada, un espectacle de creació sorgit de la necessitat de la denúncia del comportament de l’ésser humà.

L’espectacle és el resultat d’un procés de creació col·lectiva a través d’exercicis d’escriptura, dinàmiques de grup, debats i teatralitzacions, “a partir dels quals ens vam reconèixer víctimes, agressores i còmplices.” La companyia explica que “l’obra parla de nosaltres, de les nostres vergonyes, els nostres judicis, les nostres pors, de les violències masclistes que ens travessen dia rere dia en situacions molt quotidianes. Parla del què volem desaprendre, del què volem aprendre, de tot allò que normalitzem i què ens fa còmplices paraula a paraula, gest a gest, d’un sistema que sustenta milers d’agressions i assassinats a tot el món.”

I el seu manifest continua: “Però no calen més silencis, no calen més agressions, no calen més dones assassinades. No es poden tolerar més excuses. Per això cal crear espais segurs on visibilitzar i parlar-ne. Avui, compartim amb vosaltres el nostre procés, esperant que en gaudiu i indagueu en la vostra pròpia mirada.”

Per compartir, premeu aquí

LA GRADA
Autoria: Glòria Granell Barberà
Direcció: Mariona Garcia i Marc Piñol
Actors: Júlia Abelló, Joan Manel Burillo, Júlia Ferré, Eloi Isern, Alba Méndez, Laura Muñoz, Farners Rubio i Miquel Salom.

Author