La Sala Trono prepara 10 espectacles per arribar al maig

04.02.2024

Author

La Sala Trono, a punt de fer les maletes, ens comunica els 10 espectacles que tenen preparats per arribar al mes de maig. “Serà el moment perfecte per fer el xafarder a les obres del Metropol i acomiadar-nos del teatre!”, diuen. Doncs passem a la informació:

Arriben a la Sala Trono espectacles acabats d’estrenar com Sí sí sí, l’última producció del Teatre de l’Aurora: el 6 i 7 d’abril. A través de dues històries protagonitzades per quatre joves, l’espectacle parla sense embuts sobre el desig i el consentiment; des de la llibertat de cadascú. Un espectacle per a joves i adults, optimista, commovedor i amb sentit de l’humor.  Un altre espectacle del mes d’abril és Cadires amb els veterans i consagrats Oriol Genís i Mont Plans. Precisament aquesta producció és un homenatge al vell ofici d’aquests éssers tan fràgils i fascinants; que són els actors i les actrius.

La primavera és sinònim de màgia a la sala que enguany continuem col·laborant amb el Festival Internacional Teatre Màgic. Les tres propostes són d’un gran nivell i es repartiran en dos dies 20 i 21 d’abril. Nocturna amb Gonzalo Albiñana és un espectacle d’ombres xineses que ha sigut guardonat amb el: Gran Premi Extraordinari de Màgia 2023. Disfrutar del mag argentí Ariel Hamui, conegut per la seva participació a Got Talent Espanya el 2021; és un espectacle ple d’emocions on la ment i els sentiments són portats al límit. Il·lusions del mag Sergi Armentano és un espectacle familiar i apte per tots els públics. Aquest últim va conduir el programa de màgia del Canal Super3 “Wowzzy Baboom!”.

Encarem l’últim mes de programació amb el recentment estrenat La màquina Hamlet de la companyia tarragonina Projecte Ingenu. Marc Chornet, director de l’espectacle, s’atreveix amb la versió postdramàtica de Hamlet d’Henry Müller; en el qual Ofèlia n’és la protagonista.

L’11 i 12 de maig Paloma de parque repassa a partir d’anècdotes i vivències personals, de la mateixa actriu Clar Ingold;  explicades en clau còmica. Parla dels problemes d’una generació, la seva, que ens impliquen a tots com a societat. “És de la merda des d’on es fa millor la comèdia”. I, a la vegada, aquesta serveix com a instrument de denúncia.

Per acabar, la joveníssima companyia teatral “La tremenda” presenta Lo cant de les ànimes mudes, una obra de Víctor Català; que retrata l’amor prohibit de dos joves de diferents famílies que acumulen anys de baralles i disputes per les terres. L’espectacle musical compta amb la participació del tarragoní Arnau Fà i exmembre del grup de teatre amateur de la ciutat: Histrionis Teatre.

Author