La Sala Trono recupera Alpenstock, de Cia. Obskené

04.04.2019

Author

Si viviu a Tarragona i voltants o us ve de gust fer una sortideta agradable, aquest cap de setmana ho podeu arrodonir anant a veure la companyia Obskené a la Sala Trono-Armanyà, de Tarragona.  Els dies 5 i 6  (a les 20.30 h) la Sala recupera Alpenstock, una comèdia boja i absurda estrenada a finals del 2017, amb un humor assassí, que barreja ingredients tan dispars com un piolet tirolès, el psit-psit del lavabo o una paella plena de xampinyons. Una farsa que arrossega in crescendo a l’espectador cap a una espiral d’humor negre. I també una peça incorrecta, una retrat cru del nostre benestar occidental que es revela com una bufetada a l’espectador.

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.
Direcció Ricard Soler Mallol. Disseny d’escenografia i il·luminació Adrià Pinar i Víctor Peralta. Vestuari Eli Siles. Intèrprets Lara Salvador, Enric Cambray, Guillem Gefaell i Armand Villén.

“Alpenstock pide espectadores dispuestos a entregarse, sin prejuicios, a su humor negro y absurdo. Cuentan para ello con el excelente trabajo de sus tres intérpretes”. José Carlos Sorribes, El Periódico.

Author