La Sala Trono torna a acomiadar l’any a ritme de cabaret

11.27.2019

Author

L’any 2012, la Sala Trono de Tarragona va proposar una manera diferent de gaudir la nit de cap d’any: anar al teatre. I la festa, que va oferir el Bildelberg Club Cabaret, entre riures i reflexions va ser tot un èxit. Set anys després, la Trono torna a programar una funció especial per acomiadar l’any amb Les Variacions Bildelberg, a partir de les 22.30 h al Teatre Metropol.

L’ARGUMENT
El Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel·ligència artificial, en aquesta cimera convocada amb la màxima urgència. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

I aquestes ‘variacions’ estaran plenes de sorpreses i convidats especials la nit del 31 de desembre! De la mà de tres intèrprets amb llarga experiència en el gènere com són Oriol Grau (també autor del text), Alexandra Palomo i Albert Mora, dirigits per Joan Maria Segura, amb música original d’Enric Grau i un sorprenent desplegament visual d’Albert Rué, el públic viatjarà i reflexionarà sobre el món que ens toca viure a través de textos plens de cinisme i ironia, cançons divertides, coreografies sexis, màgia enlluernadora i mala llet. El Brèxit, en Donald Trump, els països B.R.I.C., el capitalisme, el feixisme, l’envelliment de la població, l’eutanàsia, la vella i la nova religió, la manipulació, la corrupció i un llarg etcètera, seran la columna vertebral d’un espectacle on el públic participarà d’una manera molt especial.

Fins al dissabte 30 de novembre, les entrades es poden adquirir amb descompte a la web de la Sala (www.salatrono.com) amb el codi BlackTrono. A enllaç “tengo un código de descuento” s’ha d’escriure BlackTrono i validar.

Author