La Sala Versus Glòries manté en cartellera ‘Feliç Diwali’ fins el 2 de febrer

01.13.2020

Author


La Sala Versus Glòries ens comunica que, degut a l’acollida del públic,  prorroga les representacions de Feliç Diwali fins al 2 de febrer. L’obra, que reflexiona sobre les noves tecnologies, l’amistat i els valors d’una startup, és la 5ª producció d’Apunta Teatre SCCL i compta amb el mateix segell de les anteriors, on els riures estan assegurats.

Feliç Diwali no és cap història de terror. És una comèdia. O, per ser més exactes, és un thriller que fa riure. La història té lloc a una de les startups amb més èxit del moment, LaocoonTech, una empresa tecnològica on els caps i els empleats són amics i lluiten junts per fer un món millor. O almenys això és el que expliquen fins que uns dies abans de Nadal uns hackers roben les dades dels quatre socis fundadors i comencem a descobrir les seves intimitats.

I d’això ens en riurem, bàsicament perquè no és a nosaltres a qui han robat les dades. És al Jordi (interpretat per l’Alberto Lozano), a l’Andreu (Ramon Godino), a l’Héctor (Toni Soldevila) i a l’Isidre (Joan Martínez Vidal), que són respectivament CEO, cap de recursos humans, cap de vendes i programador en cap de l’empresa. Podrem veure des d’una distància privilegiada com els seus secrets més ben amagats surten a la llum i com les seves misèries són exposades sense pietat. Aprofitem, doncs, per divertir-nos ara que el problema el tenen ells. Perquè, i si el robatori de dades es produís a l’empresa on treballem? Potser aquí sí que ens espantaríem.

Feliç Diwali està escrita i dirigida per Xavi Morató, però amb el mateix segell de les anteriors produccions de Apunta Teatre,  (Cloaca, La Peixera, Sota la Catifa, El Funeral de MaryLin), una comèdia negra on els riures estan assegurats. La  Malacara Blues Band tornarà a posar la banda sonora de l’espectacle, il·luminat com sempre per Daniel Gener i vestit per Sergi Cerdán.

L’obra estarà en cartell fins el 2/02 a la Sala Versus Glòries i gràcies a la col·laboració de Maset el públic pot gaudir d’una copa de cava després de cada funció.

Feliç Diwali , de Xavi Morató
Sala Versus Glòries

Fins el 2 de febrer
de dimecres a dissabte a les 20:30h
diumenge a les 18:00h

Més info i entrades a  www.salaversusglories.cat

Author