La Sala Versus presenta ‘Plash-Tik-Boom’ una obra de teatre familiar de superheroïnes contra el plàstic, de Mima Teatre

03.03.2020

Author

La Sala Versus Glòries ens comunica que la companyia Mima Teatre estrena Plash-Tik-Boom una obra de teatre familiar de superheroïnes contra el plàstic.
L’ARGUMENT
Emergència climàtica! Les expertes alerten que el canvi climàtic i les conseqüències de l’imminent escalfament global ja són aquí. Es recomana no sortir de casa en els pròxims dies!: A l’acadèmia MIMA de Superheroïnes i Superherois el curs està a punt d’acabar i els alumnes comencen les practiques professionals amb els mentors que han triat: En Joan la Wonder Woman, la Berta l’Spiderman i la Paula la Climatempus.

El que la Paula no sap és que la Climatempus ja fa temps que està retirada. Va deixar de creure en la humanitat i en la possibilitat d’aconseguir un món millor. Aconseguirà la Paula contagiar-li el seu entusiasme? La Climatempus li ensenyarà tots els seus superpoders? Podran convèncer a les persones que han de cuidar i estimar el planeta? Enmig de tot això, la Terra, farta que li llencem tanta porqueria s’ha rebel·lat i comença a tornar-nos tot el que li hem llençat fins ara. Podran entre les dues aturar la catàstrofe?

Cada un de nosaltres tenim un petit súperpoder a les nostres mans: anar en bicicleta, no utilitzar plàstics, reciclar, reutilitzar, cuidar la natura… Només hem d’aprendre a utilitzar-lo una mica cada dia i així, entre totes i tots, podrem canviar el món.

Text, direcció i producció: Mima Teatre
Repartiment: Montse Penas, Ivette Novell Sabé i Laura Bernis
Música original: Maiol Bosch i Enric Saurí Saula
Veu en off ràdio: Enric Saurí Saula
Vestuari i confecció: Susi Sabé i Ariadna Papio
Escenografia: Mima Teatre
Producció: Pau Bernis i Marc-Oriol Casas
Edició de vídeo: Martín González
Disseny gràfic: Jaume Turon

Plash-Tik-Boom
Una obra familiar de superheroïnes per la concienciació climàtica
Dies: 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de març
Dissabtes a les 18h
 i diumenges a les 12h

Més  informació a www.salaversusglories.cat

Author