La SGAE proposa una setmana plena d’activitats escèniques

04.05.2019

Author

Aquesta setmana, la Fundació SGAE proposa tres activitats molt interessants per a diversos sectors de les Arts Escèniques. Us les posem a continuació:

Sessió formativa sobre drets d’autor, propietat intel·lectual i la funció de la SGAE en les arts escèniques

En el marc d’una sessió teòrica i pràctica adreçada als alumnes de teatre de text i teatre musical de l’Escola Superior Universitària de les Arts Escèniques, la Música i la Imatge (ESART), es parlarà sobre què és el dret d’autor, per què és important registrar una obra, què és i què fa la SGAE i a qui representa, quins drets protegeix i per què, etc.
Dimecres 10 d’abril
12.00 hores
ESART Campus Barcelona
c/Còrsega, 409. Barcelona
——————————————————

Teatre fòrum sobre aprendre estimar sense prejudicis

La SGAE i la Fundació SGAE, a través de l’Àrea Social, col·laboren amb la Fundació La Roda. La SGAE acull una sessió de teatre fòrum adreçada als adolescents sobre aprendre a estimar sense prejudicis que girarà a l’entorn de les noves formes de parella. El propòsit de la sessió és conscienciar els joves i també crear vincles socials entre els grups que participin en la propera edició de la Trobada de Teatre Social per a Joves Deslimita’m.
Dimecres 10 d’abril
17.00 hores
Espai Club. SGAE Catalunya
Passeig de Colom, 6. Barcelona
——————————————————

Òpera & Dona. Jornades professionals sobre la presència femenina en la creació i direcció en les arts escèniques

Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC) i la Fundació SGAE impulsen Òpera & Dona, unes jornades professionals de debat sobre la presència femenina en la creació, gestió i direcció en les arts escèniques. La situació actual de la dona en l’òpera és una realitat que tot just s’ha començat a plantejar i que suscita diverses qüestions. Per reflexionar-hi, hem organitzat aquestes jornades a les quals hem convidat dones que actualment exerceixen la seva activitat professional en el camp de l’òpera, les arts escèniques i el cinema des de la creació i la gestió, i en les quals coneixerem l’opinió de generacions més joves que ja destaquen en aquests àmbits.
Amb aquesta col·laboració, la Fundació SGAE dona suport a l’OBNC que aquesta temporada 2019/20, celebra els seus 25 anys a l’escena cultural. Una entitat única al país dedicada a la producció i promoció d’òpera contemporània, amb aliances i complicitats nacionals i internacionals .
Divendres 12 i dissabte 13 d’abril
Divendres: A partir de les 10.30 hores
Dissabte: A partir de les 10.45 hores 
Sala Mompou. SGAE Catalunya
Passeig de Colom, 6. Barcelona
Entrada gratuïta

Author