La soprano Jennifer Rowley substituirà Anna Pirozzi en el rol principal d’Aida de Verdi

07.12.2019

Author

La soprano nord-americana Jennifer Rowley cantarà el rol principal d’Aida de Verdi la temporada vinent. La cantant substituirà Anna Pirozzi, que ha decidit cancel·lar les seves actuacions atès que suprimirà aquest rol del seu repertori després de l’estiu. Jennifer Rowley, que cantarà les funcions dels dies 14, 17, 20, 23, 28, 31 de gener i 2 de febrer de 2019, debuta al Liceu després d’interpretar el rol principal de Tosca i de cantar Musetta a La bohème al Metropolitan Opera House de Nova York.


SOBRE JENNIFER ROWLEY
Definida per The New York Times com a “cantant d’enorme talent”, l’aclamada soprano nord-americana Jennifer Rowley ha esdevingut una habitual de l’escenari del Metropolitan Opera House de Nova York, on recentment ha cantat el paper protagonista a Tosca de Puccini i també ha fet de Musetta a La bohème de Puccini.

Rowley va fer el seu debut professional a Die Zauberflöte de Mozart a la Cleveland Opera. El seu punt d’inflexió va arribar amb la substitució en el rol principal de Maria di Rohan de Donizetti al Caramoor Music Festival, que la va situar a la primera línia del panorama operístic. D’ençà fins ara, no ha parat de cantar a grans escenaris com el MET, el Maggio Musicale Fiorentino, la Semperoper Dresden o la Opéra National de Paris. Per a futures temporades ja té previstos els seus debuts al Liceu, The Dallas Opera, Opernhaus Zürich, Opera Australia i Opéra de Marseille, entre d’altres.

Author