La ‘troupe’ del Bildlberg Club es reuniran a l’Escenari Joan Brossa, per festes!

12.21.2019

Author

Avui, 20 de desembre arriba a l’Escenari Joan Brossa Les variacions Bildelberg, el cabaret polític més gamberro, amb dramatúrgia d’Oriol Grau, dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Oriol Grau, Albert Mora i Alexandra Palomo.

El club Bildelberg, famós per acollir a les personalitats polítiques i econòmiques del món són la inspiració d’aquesta obra. Un club que enguany travessa una crisi profunda: per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can Pixa. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel·ligència artificial, en una cimera convocada amb la màxima urgència al Barri del Born de Barcelona. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

Un cabaret polític ple de sàtira que ens parla de temes tan variats com la tecnologia, la política o la identitat de gènere.

“Si ets una de les persones més poderoses del món… segur que no fas una reunió seriosa! Nosaltres hem aconseguit un llistat dels temes que parlen al Bildelberg i us els explicarem en clau de Cabaret”, ha dit l’Oriol Grau. I encara ha afegit: “Hem de tirar de la intel·ligència artificial i hem convocat una cimera extraordinària. Toca fer canvis, toca fer variacions!”  L’Oriol promet que“hi ha màgia, humor, cantem, ballem… jo sóc la Mestressa de Cerimònies i faig participar al públic… una mica.”

Oriol Grau és actor i director de teatre, ràdio i televisió. Ha treballat amb El Terrat (dirigint Plats Bruts, entre d’altres) i ha estat Cap de programes d’Entreteniment de TV3. En teatre he fet d’actor, director, ajudant de direcció, dramaturg, figurinista, attrezzista, escenògraf, taquiller i acomodador, de diferents companyies en més d’un centenar de muntatges.

La direcció corre a càrrec de Joan Maria Segura i Bernadas, conegut per dirigir muntatges com Troia de Cor de Teatre (TNC), Una habitació buida de Marc Artigau i Clara Peya (El Maldà), Cabareta (Finalista Max 2018), You say tomato de Joan Yago (Club Capitol) o El Crim de Lord Arthur Savile (Teatre Nacional de Catalunya), nominat com a millor director d’escena als Premios de Teatro Musical 11/12 i als Broadwayworld Spain 11/12. També ha dirigit espectacles infantils com La nena dels pardals de Jordi Palet amb Teatre Al Detall (saT!) (Premi Butaca 2018, Premi de la Crítica 2017).

La obra, en cartell fins el 6 de gener, fa temporada per primer cop a Barcelona després de ser un gran èxit a la Sala Trono de Tarragona.

Author