L’Almeria Teatre acull InScena, Festival di teatro italiano

10.31.2019

Author

Del 8 al 10 de novembre, l’Almeria Teatre acollirà InScena, el Festival di Teatro Italiano que presnta un cartell amb tres propostes. Us les avancem, per si són del vostre interès.

Il nostro amore schifo
Amb Luciana Maniaci i Francesco d’Amore.
8 de novembre a les 20h
(Espectacle en català amb subtítols en castellà.)

Espectacle revelació de l’aclamada companyia Maniaci d’Amore (guanyadora del Premi Nacional de la Crítica 2018). Es tracta d’una investigació irreverent sobre el sentiment de la joventut, disseccionada i esquinçada per dos nens del nostre temps, tan ingènus com despietats. Una història emocionant d’un desamor durant dècades i condensada en una hora, que constitueix una guia il·lustrada de la primera experiència sentimental.

Odissea, de i amb Sandro Dieli
8 de novembre a les 20h

Ulisses, ara vell, ha posat el rem i ja no viatja. Mirant enrere la seva vida d’aventures, trucs i dolors, s’explica amb els ulls dels que ho han vist tot i no té res més a fer que esperar. Espera l’hora i en el temps que queda; repeteix, una o mil vegades, la seva Odissea personal, convertint-la en l’aventura de l’Heroi que viu en totes les nostres ànimes. Una història universal, per tant, però molt personal alhora. L’Heroi és un mirall que reflecteix les ànimes humanes, ara i sempre.

InCoscienza amb Valerio Strati
10 de novembre a les 18 h

Una anàlisi franca, lúcida i penetrant que toca diferents cordes de l’ànima. La raó guia els quatre personatges i intenta donar sentit al contrari a la moral i a les lleis de l’home: matar. L’espectacle tracta d’investigar la frontera entre el bé i el mal, combinant en la composició dramatúrgica quatre autors molt diferents de la literatura italiana i estrangera.

Author