L’Almeria Teatre comunica que atenent les mesures aprovades pel Govern, continuen oberts amb aforament reduït

03.12.2020

Author

I una altra nota d’optimisme que ens ve molt de gust publicar davant la situació que ens envolta. L’Almeria Teatre també ens ha enviat un comunicat on fa pública la seva decisió de tirar endavant amb la seva programació prevista, mentre no hi hagi algun canvi per part de les autoritats. Us el remetem, amb un recordatori de tot el que tenen previst per a aquest mes de març i l’abril.

SEGUIM OBERTS AMB AFORAMENT REDUÏT, TAL I COM INDIQUEN LES MESURES APROVADES PEL GOVERN DE LA GENERALITAT! 

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PROPOSTES:

AUTÓNOMOS, EL MUSICAL
Si encara no l’has vist pots fer-ho els dies 7, 14 20 i 28 de març a les 22h.
Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria i a un gestor molt particular són la premisa d’una comèdia sobre l’amistat i la superació de dificultats, que ha triomfat gràcies a un ritme desenfrenat, llenguatge televisiu i altes dosis de crítica.

PENÉLOPE. LA DECISIÓN
A partir del 12 de març, de dijous a dissabte a les 20h i diumenge a les 18h. Fins el 22 de març.
Ulisses ja és aquí, però… Penélope és la mateixa dona que era quan ell va marxar? En aquest monòleg, el so, la música i les cançons potencien els sentiments i les emocions del personatge en els moments més intensos de la seva existència. 1 minut, 1 hora, 20 anys.

IMPRO A GOGÓ
Podràs veure’l el 6 de març i el 4 d’abril a les 22h.
Impro Barcelona ens presenta aquest espectacle 100% comèdia de jocs d’improvisació: unes funcions úniques i irrepetibles on el públic tria què vol veure en cada moment. Dues oportunitats per veure reunits els cracks de la impro de Barcelona.

UNDER THE PELUCAS
Els divendres 13 i 27 de març a les 22h.

Judit Martín (La Vane de RAC 1!) y Emma Bassas (La Lore de Lokus Day!) presentan UNDER THE PELUCAS: un show delirante lleno de sketches donde se podrán ver 8 gemelas que cantan, payasas sin peluca, moños famosos, un babyliss, miedo psicológico, un gran concurso sorpresa y muchas cosas más. Dos oportunidades únicas para conocer el universo de este talentoso dúo cómico de Barcelona.

GOD OF CARNAGE
Del 2 al 5 d’abril, i del 16 al 24 d’abril.De dijous a dissabte a les 20h i diumenge a les 18h. Espectacle en anglès

A playground altercation between eleven-year-old boys brings together two sets of parents for a meeting to resolve the matter. At first, diplomatic niceties are observed, but as the meeting progresses – and the alcohol flows – tensions emerge and the gloves come off, leaving the couples with more than just their liberal principles in tatters. (

Author