LAminimAL porta l’Apocalypse uploaded’, a l’Escenari Joan Brossa

05.25.2019

Author

L’Escenari Joan Brossa, el Teatre del Born, acollirà entre el 5 i el 16 de juny Apocalypse Unloaded, creació de la companyia LAminimAL, amb direcció de Daniela De Vecchi i dramatúrgia d’Albert Pijuan. L’interpreten Eloi Benet, Esperança Crespí, Carles Cruces, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Marinel-lo i Joan Martínez. L’espectacle s’instal·la a la Sala Joan Brossa. 

SINOPSI

Al final el món s’acaba. Game over. Les notícies que ens arriben d’allò posterior són que els nens impresos en paper esclaten en senyal de protesta. Els il·luminats prediquen sistemes operatius. Les actualitzacions segueixen provocant errors en la memòria de les aplicacions. La història és una proclama inflamada, i la literatura i la música es deconstrueixen de manera infinita. Les famílies es preparen metòdicament per a les hecatombes. Les promocions comercials interrompen sessions de sexe virtual. I al final, resulta que tot consistia en escoltar les abelles. I a Bowie, és clar.

Estrenada al Fringe Madrid i Fira Tàrrega, Apocalypse Unloaded, tanca la trilogia amb que LAminimAL ha desenvolupat el seu llenguatge artístic. És un espectacle que uneix teatre, música i nous llenguatges. Té lloc en un escenari sonoritzat, que amplifica, modula i modifica les accions dels personatges. En un viatge al futur ens disposem a parlar sobre el concepte d’identitat, de les diferents versions del “jo” apocalíptic, i de com tornar a començar.

Espectacle en català

Author