L’Aquitània Teatre estrena ‘El Club de las Asesinas’, de Ivan Campillo

09.30.2019

Author

L’escenari de l’Aquitània Teatre es convertirà, a partir del 3 d’octubre, en El Club de las Asesinas,  l’obra escollida per Marro Produccions “per emprendre aquest difícil camí de la producció teatral”, expliquen responsables de la productora que comença.  La finalitat de Marro Produccions és divertir l’espectador, pel que només presentaran produccions de comèdia. “El teatre de comèdia és essencial en la nostra societat!”, asseguren. Amb El Club de las Asesinas, els fundadors de Marro Produccions (Robert Torres i Marta Guzmán), tracten un problema dels grossos de la nostra societat, “però en clau d’humor, sense faltar mai al respecte.” L’autor és Ivan Campillo, i l’interpreten  Laura Sancho, Ton Gras, Marieta Sangú i Meri Anglés, dirigides per Robert Torres.

L’ARGUMENT
Podria passar que una dona maltractada, una actriu frustrada i una xou woman trans es coneguessin per casualitat; podria passar que s’expliquessin les seves males experiències i també podria passar que, per accident, una d’elles matés al seu maltractador … Després … netejar la sang, desfer-se del cadàver … Més fortes i decidides, aquestes dones podrien canviar el rumb de la seva vida i formar un club: El Club de les Assassines.

Tot comença quan la Laura i la Marta es troben una nit per casualitat i es fan amigues. La Marta ha fugit de casa, cansada de rebre maltractaments per part del seu marit i La Laura ha fet fora de casa a la seva parella, després de trobar-amb una altra dona al seu propi llit. Un accident, les converteix en assassines del maltractador de la Marta i, a partir d’aquest moment, i gràcies a la col·laboració d’en Juli, un veí transvestit i carnisser, acaben convertint-se en justicieres.

SOBRE L’AUTOR
Ivan Campillo és un professional polifacètic de les Arts Escèniques. Va debutar com actor amb Ricard Salvat l’any 1995 i, des de llavors, ha participat en nombrosos muntatges entre els que cal citar Cabaret, en a producció d’Stage Entertainment.

La seva cara és molt coneguda, perquè pràcticament ha sortit a totes les sèries de TV3: El joc de viure, Laberint d’ombres, El cor de la ciutat, Ventdelplà i La Riera.

Com a autor i director ha posat en escena més de 20 muntatges a la cartellera de Barcelona. Des de comèdies (Tu digues que l’estimes, Salvem les balenes … I el meu matrimoni, què?, Totes els Parelles ho fan) fins a clàssics (La importància de ser Frank d’Oscar Wilde, traducció i adaptació, i Els còmics d’una nit d’estiu, a partir de l’obra de Shakespeare.

L’obra es pot veure del 4 al 27 d’octubre.

Entrades, aquí

Author