L’Aquitània Teatre fa una valoració positiva de l’estrena de la seva 1a producció ‘Perduts… per elles’ de Ramon Madaula

11.22.2018

Author

Després de dos mesos de l’estrena de l’obra Perduts… per elles, l’Aquitània Teatre fa una valoració molt positiva de l’acollida rebuda per part del públic de la primera producció pròpia després d’un any de la seva reobertura.

L’Aquitània Teatreubicat a l’avinguda de Sarrià, és l’espai que durant anys va ocupar la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya. Artisteando Barcelona es fa càrrec de l’espai l’any 2017 i inicia el present projecte amb reforma integral de l’espai i el llançament d’una renovada línia de producció. Perduts… per elles respon a la filosofia del teatre de programar comèdia contemporània.

L’obra està protagonitzada pels actor Xavier Bertran i Jordi Coromina i és un text escrit i dirigit per Ramon Madaula.

Sinopsi
Què passa si t’emboliques amb la dona del teu millor amic?? A partir d’aquest punt d’inici, els protagonistes, el Joan i el Lluís, companys de feina i amics, cada dia dinen al mateix restaurant de menús. Els dos estan ben casats, però les seves vides comencen a caure en una perillosa inèrcia. Un dia inicien una conversa sense retorn. Tot plegat es converteix en un embolic de dimensions inimaginables. Ni t’imagines el que hi passarà!

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

En cartell fins al dia 15 de gener de 2019
Funcions addicionals dies 25 i 26 de Desembre i 1 de gener

Dijous i Divendres 20:30 hores. Dissabtes i Diumenges 18:00 hores

 

 

 

 

 

Author