L’artista Anna Terricabras presenta la seva exposició ‘Forats’, al Bar de La Villarroel

02.15.2020

Author

L’Offlavillarroel és el cicle amb el qual Tania Brenlle, directora artística de La Villarroel, vol oferir una plataforma per a la creació escènica més experimental nacional i llatinoamericana. En paral·lel a aquesta programació, que presenta propostes que fuisonen diferents disciplines artístiques, La Villarroel acull exposicions i instal·lacions d’arts visuals.

I aquest divendres s’ha presentat Forats, d’Anna Terricabras, que es pot visitar a l’espai del vestíbul i la cafeteria de la sala. És una exposició sobre el paisatge del Solsonès en les diferents etapes viscudes per l’artista. Un indret interessant, entre la por i la fascinació, que l’artista ha viscut també en somnis. “Cada cop entenia millor aquella arquitectura grotesca i visualitzava més clarament els rostres que l’habitaven. Va tardar un segle a adonar-se d’un cel retallat just al final de les parets altes i fosques, un cel que prometia un espai imprecís i vast” explica l’artista, i afegeix “Quan estava a punt d’oblidar i ser un altre rostre mil·lenari la va moure un anhel estrany i va prendre les ales que li havien fet pagar per entrar de nit en aquell forat.” 

Anna Terricabras (Solsona, 1983) estudia disseny gràfic a Barcelona. Posteriorment es trasllada a Galway (Irlanda), des d’on torna a la pintura i a la il·lustració a partir de l’edició del seu primer conte Quan sigui gran aniré a la lluna amb un parapent petit (2009). Combina col·laboracions amb diferents projectes artístics i vendes en fires. Entre d’altres projectes ha participat a Cultura amb nom de dona, Intervenció artística durant el concert de la pianista i compositora Clara Peya (2018), Hereu d’una nissaga morta, espectacle d’ombres i poesia dedicat a J.V. Foix en col·laboració amb Moixic (2017-2018); La volta al món en 15 cançons, espectacle conjunt amb la Banda de Músics de Cardona (2019) i El gran viatge de la Dent de Lleó, espectacle de dansa a càrrec del Jove Ballet Solsoní (2020). Segueix la seva formació en diferents cursos i tallers, entre ells Taller la Madriguera, on de la mà de Paula Bonet pren el primer contacte amb el gravat, tècnica amb la qual desenvolupa l’obra Forats.
I US RECORDEM…

El cicle L’OFFLAVILLARROEL segueix la seva programació amb:

PENSEM. (PAUSA). A LA MERDA!
Dramatúrgia i direcció: Manuel Dueso
Repartiment: Carme González, Miquel Malirach i Manuel Dueso

L’espectacle reflexiona sobre diversos aspectes de l’actualitat entre somriures. Miquel Malirach, Carme González i Manel Dueso – que també és l’autor- protagonitzen diversos personatges en situacions rocambolesques. L’obra és un crit a la vida i a seguir imaginant.

Fins al 23F del 2020.

Author