L’Àtic 22 estrena el mateix dia de Sant Valentí una ‘dramedy’ sobre ruptures

02.11.2019

Author

La Sala Àtic 22 del Teatre Tantarantana ens envia un missatge assegurant que “estem molt contents de presentar, el mateix dia de Sant Valentí, una dramedy sobre ruptures!” 

Parlen de Després de tu, (Living apart together), una manera alegre i ordenada per a definir una relació sentimental en què cadascú viu a casa seva. El Toni i la Laia, en canvi, inverteixen aquestes paraules i fan el que a Barcelona es diria un Living together apart.  Una manera molt més alegre i ordenada de dir: Quan penses fotre el camp d’aquí, Toni, no podem seguir així / Però què dius, Laia, si acabem de follar!

És una creació de la companyia La Cítrica, amb idea original de Jordi Samper, dramatúrgia de Elisenda Coll, direcció de Núria Torres i interpretada per Jordi Samper, Montse Salgado i Sara Diego. 

SOBRE LA CÍTRICA
És una companyia jove que neix a Barcelona de la mà de dos actors (Jordi Samper i Montse Folgado) i una dramaturga (Elisenda Coll). La Cítrica busca fer un teatre viu, de vegades visceral, que convidi a intensos viatges emocionals, que qüestioni aspectes de la nostre naturalesa, que retrati la part més humana de contextos socials i que barregi, sense complexes, l’humor, el drama, la subtilesa i la caricatura.

La Cítrica treballa en xarxa amb professionals de totes les disciplines implicades en les arts escèniques perquè entén cadascuna d’aquestes disciplines com un llenguatge teatral en si mateix.

Seran a l’Àtic 22 fins al 24 de febrer.

 

Author