#LaTronoACasa torna aquest cap de setmana amb nova programació

03.25.2020

Author

Després de la bona rebuda de #LaTronoACasa i les propostes que ens heu fet, estem fent tot el possible per seguir mantenint la nostra cita cultural amb vosaltres i continuem, una setmana més, amb la NOVA PROGRAMACIÓ de #LaTronoACasa!????

???? A partir de divendres 27 a les 20.30 h emetrem la funció completa del thriller musical #Killer, nominat a tres Premis Butaca de Teatre de Catalunya. Un text de Guillem Clua dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Xavier Mestres, Roger Conesa, Xavi Sánchez i Tomás Alcaide.

???? #LaTronoACasa arriba a TAC 12 el dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 21.00 h amb l’última producció de la sala, #Vaselina de Gabriele Di Luca i dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Lluïsa CastellJoan NegriéJoanmi Reig, Artur Busquets Alonso i Karin Barbeta. Una coproducció entre els Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.
L’obra completa també estarà disponible al canal de YouTube en finalitzar l’emissió per televisió.

????A partir de diumenge 29 a les 18.30 h emetrem la funció completa de la coproducció amb Banfield Teatro Ensamble (Argentina), ‘El Don de las Sirenas’, de Pere Riera dirigida pel director argentí Nelson Valente (‘El Loco y la camisa’, ‘El Declive’) interpretada per Joan Negrié, Mariela Roa, Diego Brizuela i Roser Batalla.

???? Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono. L’equip de la sala volem recordar que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Enllaç per veure les obres completes: http://ow.ly/VceQ50yQopv

 

Author