L’Auditori de Cornellà celebra els seus 25 anys amb les portes obertes i la visita de Joan Pera

02.26.2019

Author

L’Auditori de Cornellà es prepara per viure un cap de setmana clau en la commemoració del seu 25è aniversari. Tota la programació de la nova temporada té com a fil conductor els 25 anys d’història del teatre, però serà aquest diumenge, 3 de març, quan s’organitza una diada molt especial consistent en una jornada de portes obertes per conèixer els més profunds secrets de L’Auditori. Cal reservar entrada per participar-hi en la iniciativa que sorprendrà als assistents amb la participació d’actrius i artistes del món de l’espectacle.

Un dels protagonistes de la jornada de portes obertes serà en Joan Pera, qui també protagonitzarà el mateix diumenge a les 19h l’obra Alguns neixen estrellats amb localitats exhaurides des de fa ja algunes setmanes.

Joan Pera homenatja alguns dels còmics més emblemàtics dels darrers temps, una barreja explosivament hilarant que escenifica juntament amb David Olivares. Tots dos ens ofereixen un espectacle absolutament divertit que ens evoca alguns dels personatges més universals de la comèdia; Charlot, Mister Bean, Woody Allen, Frank Spencer, l’Inspector Closseau…

Però aquests dies també en la Sala2.cat de L’Auditori es prepara un altre espectacle molt especial, el monòleg de Sergio Marín amb el títol Give me 4!, un espectacle ple d’energia i comicitat on el públic podrà comprovar que l’humor i el dolor sempre van agafats de la mà. L’entrada anticipada té un preu de 10€ i inclou una consumició gratuïta a l’espai d’oci nocturn La Fragua de Cornellà.

Més informació a www.auditoricornella.com

Author