L’Auditori de Cornellà atura la seva activitat durant quinze dies

03.12.2020

Author

 L’Auditori de Cornellà ens fa saber que la seva activitat s’atura durant quinze dies com a mesura de prevenció pel Coronavirus. Aquest és el seu COMUNICAT:

“Des de L’Auditori de Cornellà comuniquem que la programació inicialment prevista per als propers quinze dies queda anul·lada seguint instruccions de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’evitar la transmissió i per tant el contagi de coronavirus Covid-19 a Catalunya. D’acord amb aquestes mesures, l’Ajuntament de Cornellà ha decidit l’anul·lació de tots els espectacles previstos en la població a partir d’avui, 12 de març i fins el proper 29 de març amb caràcter prorrogable.”

Els espectacles que resulten inicialment afectats són:
Díntrissim de Xiula, previst per diumenge, 15 de març
Cobertura, previst per diumenge, 22 de març
Annie, el musical, previst pels dies 28 i 29 de març
Jekyll&Hyde, el musical, previst pels dies 28 i 29 de març

L’equip de L’Auditori està contactant amb totes les persones que ja havien efectuat compres
anticipades d’aquests espectacles per tal de fer efectiva la corresponent devolució. En cas de dubte, preguem contactin amb el telèfon de L’Auditori, el 93 474 02 02 ext 1307 o bé per mail a adorado@procornella.cat.

Des de L’Auditori de Cornellà estem molt atents a totes les recomanacions, informacions i directrius que dicti la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat, com a autoritats competents per prendre aquest tipus de decisions que limiten determinades activitats, congressos, esdeveniments o concentracions de persones com a conseqüència del Coronavirus. Som sensibles amb el tema i complim amb les recomanacions de prevenció que s’hagin de seguir.
Cornellà, 12 de març 2020

Author