L’Auditori de Cornellà celebra 25 anys presentant una atractiva programació

07.05.2019

Author

L’Auditori de Cornellà ens anuncia que continuarà aquesta tardor amb la commemoració dels seus 25 anys de vida proposant una vintena d’espectacles de qualitat entre els mesos de setembre i desembre, distribuïts entre la programació de L’Auditori&Teatre en la sala gran, el cicle infantil i familiar Berenem a L’Auditori i en la cartellera en petit format que presenta la Sala2.cat.

Per L’Auditori desfilaran noms com Julio Manrique, Mireia Aixalà, Alba Florejachs, Maldita Nerea, Simfonova, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Sílvia Munt o el Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina, entre molts altres. Música, teatre, dansa, circ… cites per a tot tipus de públic amb descomptes directes a partir de la compra de cinc espectacles.


L’AUDITORI & TEATRE. ESPECTACLES A LA SALA GRAN

El despertar de la primavera – Spring Awakening.
6 d’octubre a les 19h.
Música de pop-rock amb 15 actors i 7 músics per a públic a partir dels 13 anys. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 15€.

L’habitació del costat. 19 d’octubre a les 21h.
Dirigida per Julio Manrique i interpretada per Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Mireia Aixalà, Xavi Ricart, Adeline Flaun i Alba Florejachs. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

Troia, una veritable Odissea!  27 d’octubre a les 19h.
Nova proposta de la Cia. Cor de Teatre, un espectacle polifònic-teatral. Entrada anticipada: 15€ Entrada en taquilla: 20€.

Maldita Nerea, el lado femenino. 16 de novembre a les 21h.
El grup presenta el seu darrer disc, Ballarina, homenatge a les dones. Entrada anticipada: 24€ Entrada en taquilla: 30€.

Òpera de que vas? 3er. Concert de Simfonova.
24 de novembre a les 19h.
Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

The opera de locos. 30 de novembre a les 21h.
Cinc excèntrics cantants composen una peculiar ‘troupe’ d’òpera. Entrada anticipada: 15€ Entrada en taquilla: 20€.

Casa de nines, 20 anys després. 1 de desembre a les 19h.
Amb Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Júlia Truyol i Isabel Rocatti, dirigida per Sílvia Munt. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

Circo Acrobático Nacional de China.
14 de desembre a les 17h i a les 20.30h.
Doble sessió d’aquesta experiència del circ xinès amb dos mils anys d’història. Entrada anticipada: 20€ Entrada en taquilla: 25€.

SALA2.CAT, EN PETIT FORMAT
Terra de Voltors. 27 de setembre a les 21h.
La Cia. Vintperquatre presenta aquesta obra dirigida per Àngel Amazares. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

Idiota. 4 d’octubre a les 21h.
Unwhu Teatre presenta el seu segon muntatge amb text de Jordi Casanovas. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

Miquel Gusi en concert, 18 d’octubre a les 21h.
Concert de la mà d’aquest jove pianista cornellanenc. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

Dr. Ricefield, 8 de novembre a les 21h.
Concert amb aquest grup que simbolitza el blues cuinat des del Delta de l’Ebre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

M’agrades a les fosques. 22 de novembre a les 21h.
Nou projecte de la Companyia 8 de teatre de l’autora Rosa Ponsarnau. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

BERENEM A L’AUDITORI
Espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

I Love Rock&Roll, 29 de setembre a les 18h.
Concert que farà vibrar a tota la família a ritme de Rock&Roll. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Estrella. 20 d’octubre a les 18h.
Izar és una nena camí de convertir-se en una pianista de renom. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Le Rois Vagagunds. 10 de novembre a les 18h.
Espectacle de clowns tradicionals o clowns nous? Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Concerto a tempo d’umore, 15 de desembre a les 18h.
Proposta còmica i teatral per a tota la família. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Zaquizamí, 22 de desembre a les 18h.
Espectacle vitalista on joguines cobren vida en unes golfes. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Més informació  i entrades a: www.procornella.cat

Author