L’autora Marta Aran guanya el 2n combat del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana

10.16.2018

Author

Aquest dilluns dia 15 es va celebrar el segon combat del VIII que van disputar Paco Mir i Marta Aran. El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el text d’AranPuzles interpretat per Sara Espígul i Mont Plans.

És una peça molt irònica que narra la història d’una dona gran que decideix organitzar-se el seu propi enterrament en vida. Per aconseguir-ho suborna l’oradora d’un crematori del seu barri perquè porti a terme aquest estrany desig.

Marta Aran s’ha imposat a Paco Mir que ha presentat Cita ràpida, un text que explica com un speed dating (un sistema de cites on els participants tenen tres minuts per tenir miniconverses amb cada partiticipant i així anar rotant), tot i començar com un divertimento, es pot convertir en tot un malson. Tot plegat interpretat per Mireia Aixalà i Roger Coma.

Marta Aran, per tant, passa a la segona semifinal i s’enfrontarà al guanyador del 4rt combat que es celebrarà el 19  de novembre.

Ahir, tot plegat va estar conduït per una divertida Yessi  (Estel Solé) que va posar emoció a l’eliminatòria amb un personatge que va tornar arrencar els somriures a platea.

Pots seguir les novetats del Torneig a les xarxes socials: #TorneigTA

 

VIII TORNEIG DE DRAMATÚRIGA CATALANA
Propers combats:

Dilluns 22 d’octubre a les 20 h– Cristina Clemente vs. Roger Torns
Dilluns 5 de novembre a les 20 h– Jordi Oriol vs. Joan Fullana
Dilluns 12 de novembre a les 20 h – Daniela Feixas vs guanyador del 3r combat
Dilluns 19 de novembre a les 20 h – guanyador del 2n combat vs guanyador del 4t combat
Dilluns 10 de desembre a les 20 h – GRAN FINAL 

Author